Озеленяване, тревни смески, тревен чим, хидропосев | ТОТЕХ

2
Добави коментар
totex
totex

ТОТЕХ… там където всичко, винаги е зелено!

Добре дошли в обновения ни сайт!

ТОТЕХ е създадена през 1993г., с основна дейност търговия с тревни смески; озеленяване – всички аспекти от лицензирано проектиране на външни и вътрешни пространства до тяхното изграждане, изпълнение и консултиране в годините. ТОТЕХ е първи производител на тревен чим и единствен по мащаби и досега в България. Ние сме една от малкото български фирми, която предлага всички методи за изграждане на тревни площи – сухо засяване, зачимяване /полагане на тревни рула/, засяване с хидропосев със собствени семена и собствени чимове. Ние сме и оставаме първата българска фирма тръгнала по пътя към европейско качество в озеленяването с авангардната идея за производство на тревен чим, фирма с респектираща толерантност към всеки клиент в озеленяването и на малката частна градинка, и на големия двор, стадион, голф игрище…Ние развиваме нашите идеи и отново първи за страната, внедрихме в производството си модерни технологии за изграждане на спортни терени и производство на чимове/ BIG roll/ за тях. Екип КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ…

ТРЕВЕН ЧИМ

Тревен чим – тази естетическа категория в ландшафтното озеленяване стана достъпна и известна в България благодарение на новаторския дух и упоритостта на собственика на ТОТЕХ – ландш. арх. Тошко Тодоров. ТОТЕХ е и единствената българска фирма член на Световната организация на производителите на тревен чим – TPI Turfgrass Producers Internacional. Затвореният цикъл – внос на сeмена за всякакъв тип тревни площи, влагането им в производство на тревен чим и реализирането му във всички възможни приложения за озеленяване на дворове, обществени пространста, хотели, ресторанти, училища и детски градини, кътове за отдих и почивни бази, стадиони и спортни комплекси и още много други са приоритет само на ТОТЕХ.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

За утвърждаването на знаковото име на ТОТЕХ в Българския озеленителски бранш не малка роля играе и професионализма, и любовта на екипът на фирмата, който се занимава с проектиране, изпълнение и изграждане на всички видове зелени площи и който ще реализира идеите Ви за градината, за която винаги сте мечтали. Нашите ландшафтни архитекти бързо и коректно ще Ви предложат идейни решения за организиране на Вашия двор, парк, градина, балкон или покривна тераса, офис, вилно селище, или зеленото пространство около новопостроената Ви кооперация. Ще подготвят, проектират и узаконят всички възложени от Вас проекти. Ние изработваме експертни оценки на растителност и предлагаме консултации в областта на ландшафтната архитектура и озеленяването с доказали себе си специалисти. Изпълняваме озеленяване /градински дизайн/, зачимяване и затревяване на малки и по-мащабни частни градини и дворове, както и на обществени зелени площи, интериорно озеленяване, покривно озеленяване, вертикално озеленяване, проектиране и изграждане на фън шуй градини, озеленяване на вилни селища, хотелски комплекси, заведения и ресторанти, полагане на тревни чимове, затревяване или засяване с хидропосев на стадиони, конни бази, бейзболни игрища, терени за голф, футбол, ръгби и всякакъв по-малък тип спортни съоръжения и комплекси. Предлагаме и реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи. Изграждаме водни ефекти и каскади, скални цветни кътове и алпинеуми в частни дворове и обществени паркове. Озеленяването и изграждането на всички обекти е свързано и с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи, подбор и доставка на най-подходящите растителни видове. Работим с елитен посадъчен материал – едроразмерни дървета, вечнозелени и листопадни храсти, цветя, луковици, семена, почвен субстрат. Доставяме  хумусна почва на конкурентни цени.

ТРЕВНИ СМЕСКИ

Дългогодишното ни сътрудничеството с водещите европейски и световни лидери CARNEAU – Франция и DLF Trifolium – Дания в областта на производството на тревни семена, ни дава възможност да поддържаме богат асортимент: от райграс до над 20 вида тревни смески, които покриват целия спектър от изисквания за създаване на всички типове зелени площи. В ТОТЕХ се предлагат и  специфични тревни видове и техните култивари, които се използват като алтернатива на „английската морава“ за направата на различни типове терени – спортни и паркови тревни площи, партерни и представителни тревни пространства, тревни терени с интензивно натоварване, слънчеви или засенчени участъци. Гамата от тревни смески се допълва и от специално създадените от нас смески от отделни видове треви и техните култивари, комбинирани за нашите почвени и климатични условия. Тези продукти с марка ТОТЕХ са наложени и предпочитани в България вече 20 години, както от масовия клиент, така и от фирмите за озеленяване. Знак за безспорните предимства на предлаганите от нас семена е и факта, че повече от 80% от градинските центрове и колегите ландшафтни архитекти в страната са наши редовни клиенти. Тревите, предлагани от нас, покриват почти цяла България, а качеството на тревните семена е доказано и при такива взискателни клиенти като Българска Голф Асоциация, голф игрищата в Ихтиман, Равно Поле, Правец, Каварна и Разлог, Йордан Лечков – хотелски комплекс гр.Сливен, централния футболен терен на ФК Славия, тренировъчните игрища на ФК Левски и ЦСКА, ФК Ботев Пловдив, както и много други по-малки спортни терени.

ХИДРОПОСЕВ

Фирмата непрекъснато разширява и обогатява своята гама от услуги и от няколко години предлага на своите клиенти и затревяване чрез хидропосев – бърз, лесен и достъпен метод за затревяване и овладяване на почвената ерозия при наклонени терени.

© Всички права на интелектуална собственост върху totex.net включително, но не самотекстове, изображения, база данни, графики и илюстрации, публикувани на сайтапринадлежат на ТОТЕХ ЕООД. При използване на информация от този уеб сайт позоваването на totex.net е задължително.