Николета Лозанова гола в басейна (видео)

4
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Журналистът Георги Неделчев, бивш главен редактор на FHM и Playboy и създател на българското мъжко списание „Номер 69“, направи чудесна реклама на предстоящата си нова книга „Приключения из българската еротика“. Вчера той качи в интернет пространството пикантно видео с най-популярната племейтка у нас Николета Лозанова, както и откъс от творбата си, посветена на ексклузивната фотосесия, която тя засне преди време за FHM. На кадрите се вижда как любимата на нападателя на Парма Валери Божинов се плацика гола в басейна и мачка огромните си силиконови гърди пред окото на камерата. А ето и малка част от книгата на Неделчев…

– Много е топло тук. Водата е направо гореща! Не могат да ми щръкнат зърната. Не искам да ме снимате така.

Николета Лозанова малко преди края на фотосесията за корицата на FHM.

– Хаха, не могат ли наистина? Премести се тогава в другия басейн. Там е малко по-хладка.

– Добре.

Жегата и влагата в басейна на спа-центъра до околовръстното са неописуеми. Нали затова е спа. Обективът на апарата започва да се изпотява. Мощният кино-прожектор пък, кой знае защо, предизвиква токови удари в захранването.

Налага се през няколко минути да прекъсваме работата. Но иначе снимките на Николета за корицата на FHM вървят добре.

В по-големия басейн водата наистина не е така топла и зърната излизат напред. Николета изглежда доволна.

– Ами така де, нали знаеш защо го сложих този силикон. Една от причините беше именно тази – зърната винаги да ми стърчат!

Откровена както винаги.

Броени дни по-късно кадрите, заснети в този басейн, ще доведат до една от най-емблематичните корици на българския FHM. Николета е победителка в класацията „100-те най-секси жени на 2009-а“, следвана от певицата Аксиния, бившата Мис България Росица Иванова, певиците Емануела, Андреа и Десислава и така нататък.

Мениджърът на спа-центъра е един арабин, който се скъсва от любезности към целия екип на списанието. Раздава безплатни карти за вход и се навърта около мястото на снимките. Въпросният си има приятелка манекенка, която обгрижва и лансира по всякакъв начин, във всички възможни медии. Това, разбира се, не му пречи да мечтае и за други завоевания.

Седмици по-късно въпросният ливанец ми звъни по телефона, за да разпитва за Николета.

(останалата част четете в книгата „Приключения из българската еротика”)

Николета Лозанова и Георги Неделчев са близки приятели отдавна. В края на 2009 година двамата седнаха заедно в стола на богатството на Ники Кънчев и дори отвориха въпрос за 50 000 лева.

Няколко месеца по-късно около сексапилната брюнетка се разрази грандиозен скандал, след като сравнително нова родна интернет медия откри профил с нейни снимки по бельо, но с чуждо име, в английски сайт за елитни компаньонки. Тогава Неделчев публично защити Николета, заявявайки, че цялата тази кампания срещу нея мирише.