курсове, курсове София, курс София, курс, курс в София, курсове в София, специализирани курсове, професионални курсове,

1
Добави коментар
mtv
mtv

курс козметика, обучение на козметици, курсове козметика, София, курс за обучение в София, обучение по козметика, курсове по козметика в София, курс козметика, обучение козметик, София, курсове козметик, курс за козметик, курсове за козметик, курс по козметика, курсове по козметика, курс по козметика в София,

     Професионален курс по Козметика в гр.София от специализиран Център за Професионална Обучение / ЦПО/.

Провежданият при нас козметичен курс е подходящ и за работещите при различни варианти на график, защото ще броим единствено присъствените часове в козметичния курс. Така няма да изпускате от материала, за обучение за който сте си платили и няма да изоставате.

       При изготвянето на учебните програми на курсовете за козметик, сме се постарали максимално да ги изчистим от излишно оскъпяващите елементи.

За провеждането на курсовете по козметика сме подбрали и систематизирали за Вас наши учебници, необходими  за теоретично обучение на  козметици и козметички. В удобно за Вас време се подготвяте, за да може при посещенията си при нас да наблегнем почти изцяло на Вашата практическа подготовка, както и да изясним появилите се теоретичните въпроси.

    Уникалното при провеждане от ЦПО Рапакс практическо обучение в козметичният курс, е практиката осъществявана върху изцяло подсигурени от нас хора. На обучаваните козметици не се налага да подсигуряват сами моделите, върху които да практикуват. За тях с проведените през годините козметични курсове, сме подбрали определени типове хора с различни козметични проблеми. Върху тях всеки обучаван козметик, има възможността да се „прекърши” професионално и да преодолее страхът си при извършването на различните козметични процедури. Козметиката е професия или занаят, при които от съществено значение е точно качественото обучение по практика.

При провеждането на козметичните курсове при нас ще изучавате:

– посрещане и изпращане на клиенти; – почистване на козметичният салон;- работа с професионална кола-маска; – почистване на лице от комедони; – обезкосмяване с електрическа пинсета; – козметичен масаж на лице; – антицелулитен масаж;- работа с апарати: Д`арсонвал, йонофореза, пилинг, вакум и спрей. – дезинфекциране на козметичните инструменти; – модули съгласно изискванията на МОMН;

Извършваното от ЦПО Рапакс обучение на козметици и козметички, е в три отделни и напълно различни варианта на козметични курсове. Не е необходимо да ги завършвате последователно всичките, а просто записвате избраният според: продължителност, цена и вид документ, курс по козметика и завършвате единствено него. При изявено от нашите курсисти желание, съществува и вариант за повишаване на  нивото  на козметично обучение.

          Подробности за провежданите от нас козметични курсове, ще научите от ТУК! или от раздел  „Курсове по Козметика”