Топлоизолации. Топлоизолация алпинисти

0
Добави коментар

  топлоизолация, алпинисти, топлоизоляации, от алпинисти, изолации от алпинисти, изолация от алпинисти, топлоизолация и саниране от алпинисти, топлоизолация на алпинисти, чрез алпинисти, алпи, топлоизолации на алпинисти, топлоизолации с алпинисти, изолации, на алпинисти, топлоизолация с алпинисти, топлоизолация, топлоизолации, алпинисти, саниране, от алпинисти, изолация,

     Топлоизолация с алпинисти или казано по-точно: топлоизолации от алпинисти
          При монтаж на външна топлоизолация на високи или на трудно достъпни места, там където е невъзможно или нецелесъобразно използването на така наречените „авто-вишки” или скеле, се използват алпинисти. Използването им в тези случаи е значително по-рентабилно – т.е. по-евтино от другите възможните варианти!
          Ние от Т.С.Рапакс; в услуга на своите клиенти имаме сработена с времето бригада алпинисти. Всички  наши алпинисти имат – Държавно Свидетелство за професионална квалификация „ Външни и вътрешни облицовки и настилки”. Това ни прави изключително бързи при изграждането на външни топлоизолации по алпийски способ. Нашите алпинисти знаят точно какво и как да извършат,а санираните от нас обекти се характеризират с изключителна красота и естетичен вид. Здравината им е трудно да се определи визуално, но за това ние от „Топлоизолация Саниране Рапакс” за всяка поставена топлоизолация от алпинисти издаваме договор с упомената / според изискванията на БДС – гаранция от 5 г / . Най важното за вас е, че тя има тежест и е наистина реална.
          За всеки случай разполагаме и с известно количество собствено скеле, което ни улеснява да извършваме при необходимост и комбиниран монтаж на външна топлоизолация. Извършвали сме и ще продължаваме да извършваме монтаж на топлоизолации с алпинисти от 10 м2 до 1500 м2, защото ние сме коректни към всеки решил да стане наш КЛИЕНТ. Начинът на поставяне на външната изолация от алпинисти или от скеле за нас няма никакво значение. Ние разполагаме както със скеле, така и с добре сработен екип от алпинисти.  Външна топлоизолация от алпинисти, Външна топлоизолация със скеле, все едно – работим еднакво – бързо, здраво, качествено и естетично.

          ВАЖНО за ИЗПЪЛНИТЕЛИ ! ! !  Фирма Т.С.РАПАКС гр. София, не извършва монтаж на външни изолации като ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ. Ние сме Фирма за топлоизолации и контактуваме единствено с крайни клиенти, решили да си поставят външна топлоизолация, или да извършат саниране на своето жилище, без значение от обема на работа.
Топлоизолации алпинисти – за цяла СофияЗапитване за топлоизолации от алпинисти