Как компанията за железопътна инфраструктура строи почивна база на морето вместо жп линии – тази събота в „Хрътките” по bTV…

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Новата рубрика „Експериментът на Хрътките” ще прави социални провокации във всяко издание на предаването
Тази събота, 16 април, «Хрътките» от 20.00 часа по bTV Action с Валентина Войкова ще покажат как затъналата в дългове компания за железопътна инфраструктура строи почивна база на морето вместо жп линии. В огромния имот освен станция има и индивидуални къщички за шефовете. Строители разказват, че директорски съпруги са инспектирали имота и след това се е налагало да сменят плочките в банята заради неподходящ според нежните половинки на жп началниците цвят.

Екипът на провокативното разследващо предаване на bTV Action разкри и имотна измама в Червен бряг – възрастно семейство взима заем от частно лице за лечението на мъжа, без да знае, че вместо договор за заем, подписва нотариален акт за покупко продажба. Заемът е за 4 хиляди, от които са върнати 3 хиляди. Купувачът – измамник отказва да приеме последната вноска и се обявява за собственика на къщата. Иска и наем. Според прокуратурата има морална измама, но няма законова.
Тази събота в новата рубрика «Експериментът на Хрътките» зрителите ще видят грабеж и как реагират хората, ако до тях обират жена.
В неделя от 20.00 часа по bTV Action „Хрътките” разследват нотариус, който издава фалшиво пълномощно, на базата на което изчезват 100 хиляди лева от делба на имот. Сумата е прибрана от адвокат, който реалните получатели на парите не познават. Има заведено дело и отговор от прокуратурата, че подписът върху пълномощното е фалшив. Нотариусът е известният Чакъров.
«Експериментът на Хрътките» в неделя ще покаже колко сме добри, честни и отзивчиви или как реагират хората, когато намерят изпуснат портфейл.