Седемгодишна наследи Ванга

6
Добави коментар
leon19
leon19

Каеде предрекла, че през 2012 година ни очаква ядрен взрив

Каеде предрекла, че през 2012 година ни очаква ядрен взрив Седемгодишната французойка Каеде Убер наследила дарбата на българската пророчица. Детето има проблем със зрението, но разговаря с духовете на мъртвите. За първи път секретни архиви показват как съветските служби са прилагали способите на пророчицата от Рупите за шпионаж на чужди държави.

Момиченцето проявило уникалната си дарба да предсказва бъдещето и да помага на хората още на 3 години. Тя бе представена на цяла Русия в предаване на НТВ, пише столичен вестник. Малката Убер като поведение и съдба удивително напомня на пророчицата от Рупите. Убер бе открита точно когато се честваха 100 години от рождението на Ванга.

Французойката има проблеми със зрението и генетично изменение на една от хромозомите. Детето вижда обаче и със затворени очи. Близки и роднини забелязали способностите й, но дълго време пазели тайната. Каеде разказвала на близките си хора, че сънува сенките на мъртви хора, с които разговаря и които й разказват какво ще се случи. За конфликта в Либия малката пророчица предрекла скорошно приключване./БЛИЦ

 

16/04/2011