PVC дограма в Пловдив

7
Добави коментар
vma68
vma68

PVC дограма

     PVC дограмата притежава най-доброто съотношение между цена и качество. Тя има важна роля за постигането на висок икономически ефект на енергия, комфортност и уют във всеки дом. Произвеждат се pvc профили с 3,4,5 и 6 камери. Вътре в самите профили се монтират усилители от метал с цел да се постигне по-голяма здравина на дограмата. Последните технологии позволяват производството и на плъзгащи pvc профили. Качеството на дограмата зависи много и от използвания обков. Обковът SIEGENIA е един от най-добрите за постигане на максимално добро качество на сравнително добра цена. Предлага се в богати асортименти от всички механизми и системи. Познат е със голяма дълготрайност, изчистен и елегантен, изключително качество на изработка и достъпна цена за българския клиент. При избора на стъклопакет се препоръчва използването на двуслойния стъклопакет, защото стъклопакетите с три стъкла имат по-голямо тегло и pvc профилите особено с по-малко камери може да получат измятане след като бъдат монтирани.

PVC дограма VIVA PLAST

    

     VIVA PLAST профила е разработен и тестван от немските инженери в института в Розенхайм. Произвеждат се 3, 4 и 5 камерни ситеми от фирма ВИАС ЕООД в Шумен – България.VIVA PLAST има високи хидро и топло изолационни свойства , издържащи на тежките климатични условия в Бълтария. Висококачествените материали от които и изработен отговарят на европейския стандарт. С богатата си цветова гама pvc профила се приспособява към всеки зададен проект по вкуса на клиентите ни. При VIVA PLAST профилите се използват стъклопакети с дебелина 24 милиметра , това е много важно при нашите климатични ширини. При производството на профила се поставя TPV уплътнител, който гарантира отлична шумо, топло и водоизолация при температури от – 50 ºС до +70 ºС.

PVC дограма KMG

     Профилите KMG се произвеждат от фирма ALTEST със седалище в Бургас по австрийска технология и лиценз. Те са pvc профили с изключително високо качество, които се намират на българските пазари. PVC дограма KMG е създадена по Европейския стандарт. Тестовете и при нагряване , на влажност и относно шумоизолация показват изключителни резултати. Пластмасовият състав е такъв , че не гори. KMG профила притежава цветова гама , която може да задоволи всеки вкус. И тук се използва стъклопакет от 24 милиметра за окомплектовка на дограмата.

PVC дограма Baufen

     Профилите Baufen се произвеждат от фирма „Бултем” ООД в град Хасково. Фирмата произвежда четири камерна система – CLASSLINE 60, четири камерна система + алуминиева капачка – CLASSLINE 60 + и шест камерна система – ULTIMA 70. Цялото производство е по австрийска технология с последно поколение линии на Greiner Extrusion, Austria.
Иновационното тук е серията четири камерна система + алуминиева капачка. Алуминиевата капачка се поставя върху касата и крилото и това гарантирано предпазва и подобрява качествата на такава pvc дограма.

PVC дограма Aluplast

     Aluplast:идеални профили за идеални прозорци! Aluplast са възможно най-динамично развиващите производители на pvc профили в Европа. За кратко време те вече имат офиси в 10 европейски държави.Притежават 11 фабрики и много складове за лесно и качествено обслужване на клиентите.

Aluplast също произвеждат серия с алуминиева капачка. Най-привлекателното на тази марка профили и системата на повдигащо-плъзгащи се прозорци и врати „ALUPLAST HST”.За осъществяването на плъзгането се използват алуминиеви елементи. „ALUPLAST HST” са идеално решение за максимално използване на пространството. Възможно е изграждане на терасни врати с големи размери. Произвеждат се профили за обикновени прозорци със 4,5 и 6 камери. Несъмнено Aliplast са един достоен лидер на пазара за pvc прозоречни системи.

 

 

Васко Апостолов