7 съвета за отслабване (без спорт и гладуване)

41
Добави коментар
boreca6
boreca6

7 съвета за отслабване (без спорт и гладуване)

health.bg
18-04-2011

Сигурно ви е омръзнало да четете и слушате съвети за това как да отслабнете – яжте това, не пийте онова, тренирайте денонощно и т.н.

Предложенията са милиони и ние сигурно няма да ви изненадаме с нещо ново, но поне няма да ви караме да се потите, докато се обезводните.

Ето 7 съвета за намаляване на талията, които дори не налагат сериозни промени във всекидневието ви, но дават чудесни резултати: 1. Изключете телевизора. Доказано е, че когато хората се хранят, докато гледат телевизия, не усещат напълно вкуса на ястията и са склонни да поемат по-големи количества храна. Затова загасете телевизора или радиото и се наслаждавайте на храната си. Така ще ще заситите по-лесно и по-малко ще се изкушавате да си сипвате от яденето втори или трети път.

2. Не се хранете на бюрото си. Американски учени са установили, че хората, които ядат пред компютъра, се хранят машинално и понякога дори не могат да си спомнят какво са изяли. По този начин те неусетно преяждат. Седнете сред колеги в служебната трапезария и се насладете на обяда си, за да избегнете безсмисленото похапване.   3. Нахранете се преди да пазарувате. Пазаруването на гладен стомах води до изкушения и повече ядене. Хапнете нещо преди да се запътите към мола, за да не се увличате в импулсивно пазаруване на нездравословни храни. Още по-добре е да си отхапвате по малко от една ябълка, докато обикаляте щандовете.

бутони за социални мрежи