цена, саниране, изолация с алпинисти, цени, санирането, топлоизолация с алпинисти, цена за, саниране, цената на, саниране,…

1
Добави коментар
mtv
mtv

цена, саниране, нова, изолация с алпинисти, цени, санирането, топлоизолация с алпинисти, цена за, саниране, цената на, саниране, цените за, цена на, качествено саниране, външна изолация, цена за,  саниране, София, външна топлоизолация, специална, нови, 

 

          Цената на качествено саниране в София, за цена на саниране или въобще – саниране – цени!

 

 

          С темата „Саниране цени” се злоупотребява от некоректни към клиентите рекламни стратегии и ценови кампании. Изкривява се представата на хората за реална цена на качествено пълно или частично саниране на сграда, както и за цените на вътрешна и външна изолация и топлоизолация. Не е от значение дали имаме в предвид: саниране около Русе, топлоизолация близо до Варна, саниране Стара Загора, топлоизолация София, топлоизолация Пловдив, и т.н., всички обяви за саниране и монтаж на изолации са за цени! Защо спря да се рекламира качествена мазилка, качествен EPS, качествени материали за надежден монтаж, саниране с подходящи материали, саниране на сгради по европейски изисквания и др..

 

 

          Основните използвани в санирането материали се произвеждат от нефт и затова непрекъснато увеличаващите се цени, винаги оказват роля за определянето на цените за извършване на качествено външно и вътрешно саниране. За това да се предлагат по-ниски цени за саниране от предишната година, е смешно или по-точно притеснително. Предлагат се без значение от квадратурата цени от 29 лв. , но те се компенсират с нечестни схеми до достигане на реалната си стойност. Лесен вариант е използване на по-евтини и в пъти по-некачествени материали, а външни топлоизолации се предлагат също и без свои основни елементи. Предлага се саниране с най-обикновени варово-циментови мазилки, които са доста под съвременните изисквания за качество, въпреки че са доста по- евтини. Предлага се саниране завършващо само с шпакловка, без каквото и да е завършващо покритие, както и такова завършващо с обикновена фасадна боя. Въобще не се предлага, не се калкулират в цената, но в същото време и не се поставят важни съставни компоненти като: водокапи, козирки върху изолацията, скрити под мазилката ръбоохранители на външните ъгли, както и неподходящи и в недостатъчен брой лепила, дюбели, мрежа и др.. Всичко това прави възможно предлагането на саниране и изолации с доста атрактивни и привлекателни цени.
          Дали цената в случаят е най важното? Това ли искате да е вашата външна топлоизолация, така ли искате да изглежда вашата санирана наскоро къща?
 

          Нека не говорим за чуждите, а за цени на нашето саниране. Цените с които работим се определят въз основа на договорените при огледа материали и сложност на обекта.

Случай за различни цени на саниране

Цена на саниране с материали на клиента

От безплатно саниране, по-безплатно

Още информация за ЦЕНИ за саниране от раздел” Саниране-ЦЕНИ”!

Безплатно саниране

Цена има и саниране за без пари!