Гала прави опити да изнудва шефовете си

61
Добави коментар
naskoki
naskoki

Водещата на сутришното предаване “На кафе” по Нова телевизия- Гала е решила, че сега е момента да си изпроси по- високо възнаграждение, като не се свени да извива най- безцеремонно ръцете на шефовете си.

Плевенчанката се е взела много на сериозно след като конкуренцията й по bTV– Денят е прекрасен, падна от ефир. Според блондинката заслугата е изцяло нейна и на екипа й, което е достатъчно основание да поиска от шефовете на частната медия да преразгледат договора й за 8000 лв., които вземала в момента.

Водещата смятала, че напълно заслужава 30% увеличение, т.е. 10 500 лв. на месец. Тя притиснала ръководството като заплашила, че ако не й изпълнят искането ще напусне барабар с предаването.

Колкото и незаменима и велика да се чувства обаче плевенчанката, шефовете й едва ли ще се навият да й плащат такава колосална сума, коментират запознати.

В родните телевизии хората, които взимат толкова пари, се броят на пръсти, но едва ли по време на криза някой тепърва ще се навие да плаща толкова тлъста заплата.