Neverland – нови снимки

1
Добави коментар
Rossenov
Rossenov

Sky Movies HD пуснаха нови 11 снимки от новия минисериал „Neverland“, заедно с 4 снимки „зад кулисите“ и кратък абстрактен тийзър, който можете да видите тук. На снимките виждаме Чарли Роу (Питър Пан), Рис Айфънс (Хук), Ана Фриъл (кап. Бони), Боб Хоскинс (Смий) и режисьора Ник Уилинг. „Невърленд“ излиза това лято.

Прехвърляйки се от времената на бурните морета на карибските пирати към задните улички на дикенсиански Лондон към свят на чиста фантазия, “Невърленд” е вдъхновена история за произхода на един от най-обичаните герои на всички времена… Питър Пан.
Питър (Чарли Роу) и неговата банда от крадци са повикани от своя наставник Джими Хук (Рис Айфънс) със задачата да откраднат магическо кълбо, което неочаквано ги пренася в друг свят – Невърленд. Пълен с бели джунгли и внушителни дървесни градове, създадени от д-р Флъд (Чарлс Денс) и обитавани от колония горски духове, предвождани от Тинкър Бел (Кийра Найтли), този мистериозен свят приветства непознати приятели и врагове, отвлечени от времето. Между тях са жадната за власт Елизабет Бони (Ана Фриъл) и нейните пирати от 18-ти век, които търсят безкрайна младост, тайна пазена от Свещен човек (Раул Трухильо). Докато битката за спасението на този странен и красив свят се изостря, Питър и приятелите му обмислят, че да остарееш някъде във времето е по-малко важно отколкото да порастнеш – точно тук в техния нов дом Невърленд.

Любопитен факт: Корабът, използван в минисериала, носи името „Galeone Neptune“ и е построен за филма „Пирати“ (1986, реж. Роман Полански). Тези сцени от „Невърленд“ са заснети в Геноа, Италия, където се намира кораба, а всички други в Дъблин.