Електроуслуги от Електротехник Пловдив 0888,891479 | СЕРВИЗ ПЛОВДИВ ~ 0888 891 479

10
Добави коментар
niko13
niko13

 

Електроуслуги Пловдив, откриване и отстраняване на ел аварии
във вашия дом:
Ключове, контакти, осветителни тела
Ремонт и монтаж на ел. табла, предпазители, прекъсвачи
Монтаж на щепсели, звънци, клеми, лунички, аксесоари
Откриване и отстраняване на аварии, къси съединения и нередности
Монтаж и ремонти на скрито осветление, фасадно осветление, фасунги, глим лампи
Монтаж на бушони, шалтери, девиаторни ключове, контактори, лампи
Изграждане на електрически инсталации, окабеляване, разклонителни и конзолни кутии
Смяна на апартаментни електрически табла и автоматични предпазители в Пловдив
Монтаж на ел. уреди – бойлери, перални, миялни, сушилни, печки, аспиратори, фурни, керамични котлони
Енергоспестяващи решения за дома и офиса
И други
Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00 ч.
Събота от 10.00 до 16.00 ч.
Доставка на материали при извършени от нас услуги.
*За комплексна поръчка включваща няколко услуги – отстъпки до 10%.

,

Когато имате проблем с електрическата инсталация в дома си винаги можете да разчитате на нас!

Нашият екип от Електротехници има възможност своевременно да реагира на вашите нужди от професионални и качествени електро услуги или ел ремонти в Пловдив на по-добри цени! Независимо дали е авария, или става въпрос за планиран ремонт, като монтаж на електрически уреди или просто проверка и подмяна на един контакт, или др.

Ако искате да запазите нашите телефони си ги запишете, все някога ще ви потрябват!

Електро услуги Пловдив е екип от професионалисти – всеки Електротехник е специализиран в широк кръг от услуги и ремонти. Основната дейност е откриване и отстраняване на електрически аварии, планиране, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електроинсталации.

 

– Спешно отстраняване на Електро Аварии и услуги в Пловдив!

При нужда предлагаме спешно отстраняване на ел. аварии в рамките на деня от обаждането. За повече информация, обадете ни се на посочените телефони и говорете с квалифицираните ни служители. Те ще уточнят с вас – Ел услуги Пловдив, ремонт или авария и ще насрочат посещение на електротехник за град Пловдив или близките околности.

*БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА ~ при извършван от нас ремонт!

Цената за отстраняване на повреда или ел услуга се определя след оглед от Електротехник в Пловдив и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика, то дължи само цената за посещението и диагностиката.

Електро услуги Пловдив – Работим в гр. Пловдив и близките околностите.

Няколко неща, които всеки трябва да знае за електро инсталацията в дома си:

Електрически уреди трябва да се монтират само от правоспособен ел техник!
При монтажа или смяна на уредите от нас ще ви важи гаранцията!
Важно за ел. мрежата в жилището Ви е да бъде безопасна. Понякога бързата реакция е от голямо значение, защото може да спаси живота Ви. Ако знаете симптомите, че мрежата Ви е претоварена, Вие ще го предотвратите преждевременно.
Когато светлината от лампите „трепти”, очевидно мрежата се нуждае от eлектро ремонт и подмяна.
Когато бушоните често „падат”, тогава някъде инсталацията се претоварва и трябва да обърнете непременно внимание на този проблем.
Все по-силното „жужене” при включване на осветлението или друг консуматор, е сигнал, че има проблем с инсталацията и е време да повикате квалифициран електротехник .

Ако контактите в дома Ви са почти готови да се изтръгнат от основата си, трябва да знаете, че това е изключително опасно. Вземете мерки навреме! Не чакайте да се случи най-лошото! Потърсете квалифициран ел техник в Пловдив

Предпазители (бушони) – тази част от ел. мрежата я предпазва от претоварване. Когато мрежата се натовари или когато кабел, или група от кабели се повредят, бушоните ще прекъснат веригата и ще преустановят протичането на ток. По този начин домът Ви ще бъде предпазен от пожар.

Никога не подсилвайте с жички старите порцеланови предпазители (бушони).  Това е предпоставка за претоварване на мрежата, което ще доведе до пожар.

Постепенно старите порцеланови бушони биват все по-трайно измествани от новите модели автоматични предпазители. Съветваме Ви, ако все още използвате стар модел ел.табла, да ги подмените. Електро услуги Пловдив дава две причини. Първо, те са по-чувствителни към проблемното функциониране на токообръщението. С тях домът Ви ще бъде по-безопасно място. Освен това, когато някои от кабелите в мрежата се разхлабят и в следствие на това по мрежата се получи прегряване и опасност от пожар, новите бушони ще уловят това навреме и ще реагират преди опасността да се е случила.

Наред с това, новите автоматични предпазители не се налага да бъдат подменяни и са безопасни за вас и дома ви. Така ще бъдете сигурни и спокойни за жилището си.

Когато имате проблем с дефектирал бойлер или старо бойлерно електро табло и желаете смяна или ремонт, единственият изход за качествено свършена работа относно ремонта на бойлера Пловдив и региона е да се обадите на електро услуги Пловдив и ще изпратим електротехник, който ще реагира по най-бързия начин по отстраняването.

Нашите цени за Електро услуги в Пловдив…

… са конкурентни за гр Пловдив.  Цялостната оферта за отстраняване на повредата или ремонта се прави след оглед от наш Електротехник и се пристъпва към даден ремонт или услуга единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика или консултация, то дължи само цената за посещението!

Ако до скоро сте имали централна топла вода и е време да си монтирате бойлер а нямате оставени Електрически кабел и водопроводни  изводи. Ние ще изградим Електро и вик трасета. Ще Ви консултираме за марка и вместимост на бойлера, в предвид вашите нужди за домакинството! За повече информация на: Монтаж на бойлери Пловдив
При монтажа на уредите от нас ще ви важи гаранцията!
Ремонта на ел уреди трябва да се извърши само от сервизния техник за да получите гаранция и спокойствие!

 

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря

Ние изпълняваме всички видове бързи и качествени Електро услуги Пловдив, електро ремонт: аварии, изграждане, монтаж и поддръжка на електроинсталации в битови, търговски или промишлени обекти, диагностика и ремонт на инсталации, смяна на електро табла, монтаж и поддръжка на електрически системи, общи ремонти на поддръжка на стайно, офисно и аварийно осветление, външно и градинско осветление, магазин и офис преустройства, енергииноефективен дизайн. Свързване на електрически уреди: бойлери, съдомиялни, перални, керамични плотове,  уреди за вграждане, готварски печки,фурни, и други електрически уреди по домовете.

Поставяне на захранващ кабел на готварски печки, керамични котлони, фурни за вграждане:

Готварските печки, фурни, плотове се продават без захранващ кабел и щепсел.
Препоръчително е поставянето на кабел от професионален  електротехник.
Задължително е свързването на уреда с кабел препоръчано от фирмата производител!!!

За повече информация разгледайте останалите страници на сайта.

ВиК услуги Пловдив,Домашни ремонти

Бяла техника-Ремонт на бойлери, перални, миялни, сушилни, електрически радиатори,керамични котлони