Най-великите корици на Playboy – Част 2

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Подборката продължава! Има много, ама много добри! Няма да те обвиним, ако си ги принтнеш цветно и облепиш офиса!…

 

Кармен Електра винаги е била рок-мацка, дивачка и ужасно секси. Била е спасителка на плажа, била е с Денис Родман, а после и с Дейв Наваро (от Jane’s Addiction), а първата й корица е през 1996. Уникална!

Между двете части на „Kill Bill“ Дарил Хана направи такава корица през 2003, че мислим да се оттеглим за почивка във WC-то…

Когато не е Номер 6 в „Battlestar Galactica“, тя си е Триша Хелфър и е брутално секси, появявайки се по розови бикини на корицата на заешкото списание.

Ла Тоя Джексън може и да не е име като това на Майкъл и Джанет, но си е звезда. А кориците й за броеве през 1989 и 1991 са повече от знакови.

Белинда Карлайл изпя онова легендарно за детството ни „La Luna“, а през 2001 позира за доста стилна фотосесия и корица за Playboy. Поводът беше събирането на бандата й – Go-Go’s. Ние доволни!

Кели Бруук, знаеш, е сред любимите ни моделки, но изби рибата (буквално) с появата си в „Piranha – 3D“, а после и на корицата през същата 2010!

Фара Фосет е легенда и ние искаме да си я помни все така, както изглежда на корицата от 1978 (макар че никъде на фотосесията я няма дори topless).

Още по-радващото – Фара променя решението си и през 1995 показва доста повече плът и нова корица. А през 2007 повтаря опита дори по-успешно (а е на 50!!!) – баси яката MILF-ка!

През 2006 имаше голям скандал около появата на Джесика Алба на корицата. Тя не била дала съгласието си, Playboy не се съобразили и пуснали броя така. После си оправили взаимоотношенията, де. Но ние сме си крайно доволни, сещаш се!

Бруук Бърк е наистина стилна и яка и си я виждал при нас. Споменавали сме ти, че е звезда от „Dancing with the stars“, а и водеща на риалитито „Rock star INXS“, но кориците й през 2001 и 2004 също са важна част от кариерата й!

Много време не можехме да повярваме, че това е Чарлийз Терон, но си е тя! Годината е 1999, тя пак си е много секси, но е някакси неузнаваема!

Мардж Симпсън на корицата на Playboy! Точно онази – съпругата на Хоумър от „The Simpsons“ с ужасно дразнещия глас. Величествана спрингфийлдска домакиня!

27/04/2011