Бюлент от „Забраненият плод” не иска да е актьор, а физик | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
SilentClaw
SilentClaw

Бюлент от „Забраненият плод” не иска да е актьор, а физик

На 16 март Батухан Караджакая стана на 14 години, но вече е любимец на публиката в Турция. Чаровното момче порасна пред очите на зрителите в двата сезона на сериала „Забраненият плод“ и се превърна от малко дете в тинейджър.
През последните две години – 2009г. и 2010г., той натрупа и значителен актьорски опит – изигра главни роли в три филма. При това запази високия си успех в училище и дори има свободно време, в което обича да се занимава

с плуване и баскетбол и да гледа мачове на любимия си отбор „Галатасарай“.
Малкият Батухан изобщо нямал намерение да става актьор. По съвет на приятел майка му го регистрирала в една кастингова агенция. Снимали го в няколко рекламни филмчета, след това дошла и първата роля в телевизионна поредица. Добрата му игра привлякла вниманието на продуцентите на „Забраненият плод“ и така той бил избран за ролята на Бюлент, малкия син на богатото семейство Зиягил. Когато пристигнал на снимачната площадка бил само на 11 години и се притеснявал от известните си партньори, разказва Батухан в интервю за „Келебек“ – магазинната притурка на вестник „Хюриет“. Само за седмица обаче се сприятелил с всички, станали, по думите му, като семейство и много се забавлявали.
Както и в сериала, и на снимачната площадка неговият любимец бил Бехлюл или както го нарича Батухан „батко Къванч“. Докато чакали за снимки, двамата често се борели, но по- силният Къванч Татлъту все го побеждавал. Батухан казва, че като порасне иска да стане като него и като Селчук Йонтем (Аднан).