Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

3
Добави коментар
SilentClaw
SilentClaw

Овен (21.03 – 21.04)
Добри новини
Ще имате покровителство от жена, което ще ви бъде от полза. Навлизате в период, който доказва изключително много неща – колко сте били прави, как правилно сте виждали ситуацията. Добри новини, гости от далеч, пътища и парични постъпления.

Телец (22.04 – 21.05)
Предложения
Не се оставяйте в ръцете на непочтени хора, особено когато се отнася за личния ви живот. Опитват се от няколко страни да ви саботират – клюки, интриги. Ще пътувате, заради нови делови ангажименти. Предложения, не подценявайте здравословен проблем.

Близнаци (22.05 – 21.06)
Внимавайте
Бъдете по-въздържани в приказките. Не се доверявайте на когото трябва и на когото не бива. Започвате ремонт вкъщи. Отразява ви се добре ново начало във всяко отношение. Приключвате със стара връзка и се насочвате към човек, който отдавна е във вашето полезрение.

Рак (22.06 – 21.07)
Комуникация
Провеждате делови разговор, но не бива да го превръщате в спор, ако нещо не ви е ясно. Отложете окончателното решение и се консултирайте със специалисти. Чудите се какъв подарък да направите на близък човек. Вниманието ви ще му е достатъчно.

Лъв (22.07 – 22.08)
Придобивка
Обърнете по-голямо внимание на личния си живот. Напоследък сте се отдали на семейство, приятели и колеги, а за вас не остава почти нищо. Очаква ви нова придобивка – кола или жилище. Не сменяйте работното място. Периодът не е подходящ. Важно е здравето ви.

Дева (23.08 – 22.09)
Пари
Пътища, работа, пари – това ви очаква. Стар конфликт с роднина ви изкарва извън нерви, но вие сте човек на разума и ще разберете, че не си струва да хабите нерви за чужди интереси. Пазете се от злуопотреби. Не се доверявайте на случайни хора.

Везни (23.09 – 22.10)
Чувства
Отдръпнете се от личност, която ви носи нещастия. Предстои ви нова любов, ще откриете нов обект на чувствата си. Струваше ви много нерви и бягане, но си заслужава всичко това. Близък човек ви радва с добра новина.

Скорпион (23.10 – 22.11)
Не рискувайте
Поукротете хазартната си страст. Не се правете на велики. Всяко нещо си има граници. В последно време сте постигнали много неща, които другите не могат. Без значение как сте го направили, но е време да спрете. Сменете доверено лице, ако водите дела.

Стрелец (24.11 – 21.12)
Пари
Ще ви изненада личност, която от дълго време не сте виждали. Иска ви някаква услуга. Ако е във възможностите ви, я направете. Обмисляте далечно пътуване. Не се колебайте, ще бъде добре. Нови запознанства с хора, на които можете да разчитате. Парични постъпления.

Козирог (22.12 – 20.01)
Шанс
Скъсайте с хора, които не са искрени с вас. Предстои ви хубав период. Не се замесвайте в скандал. Не се страхувайте да кажете истината. Не давайте и не взимаите пари на заем. Звездите ви подкрепят.

Водолей (21.01 – 19.02)
Подарък
Подгответе се за натоварена седмица и тежки делови срещи. Подготвяте промяна на жилище или продажба на имот. Някои са на ръба на фалит, но в последния момент нещата ще се обърнат на 180 градуса. Всичко си идва на място. Подарък от личност ще ви изненада.

Риби (20.02 – 20.03)
Промяна
Има голяма вероятност да смените работното си място – обмисляте промяна. Ще е за добро. Бъдете себе си. Отдайте се на зазлужена почивка. Организирате парти, пикник, почивка. Имате нужда от разтоварване. Пазете се от двулични хора около вас.