Торти за сватба и парти от хотел Метрополитън

2
Добави коментар
mayav
mayav

Съвсем скоро ви представихме хотел Метрополитън като част от нашите професионалисти удостоени със Златен етикет от Me We Events – Вашият гид в света на сватбите и събитията. Хотелът е включен в категория Локации и е представен заслужено като подходящо място за провеждане на сватба, парти или корпоративно събитие.

Хотел Метрополитън са много силни и в още една категория, а именно готварски и сладкарски умения. Много вкусни и красиви торти можете да опитате от дневното меню в Мет бара или в ресторанта на хотела. За вашата сватба, парти или корпоративно събитие тортите са още по-специални, защото те могат да бъдат направени  по ваша идея или да оставите на професионалистите от Метрополитън да се погрижат изцяло за това сладките изкушения да са най-вкусните, красиви и впечатляващи за вашия празник.

Благодарение на главния готвач на Метрополитън Андрей Стоилов се случват чудеса в кухнята и се сервират  вълшебни ястия на масите на всички гости на хотела.

Да, отново се докосваме до истинско кулинарно изкуство и винаги се радваме на гостоприемство от страна на нашите домакини. Всеки сезон е различен и иска специално отношение. Главният готвач на хотел Метрополитън умело съчетава сезонните продукти, билки и цветове и ни впечатлява с богатството на всички вкусове, които усещаме с очите, небцето и сърцето си.

За да бъде завършекът на сватбения ден още по-прекрасен, от Метрополитън ще приготвят мечтаната от вас сватбена торта в тяхното сладкарско ателие. С помощта на майстор-сладкарите спокойно бихте могли да изберете както нейния вкус, така и декорация.

Метрополитън предлагат и сладкарски изделия за други поводи и тържества, които се провеждат извън хотела – кетъринг меню.

Контакти с Метрополитън:
Метрополитън Хотел София
Адрес: София, бул. Цариградско шосе № 64
Телефон: 02/ 419 1823
Лице за контакт: Ваня Димитрова
[email protected]
http://metropolitanhotelsofia.com

Как да станете част от професионалистите носещи „Златен етикет„, научете тук.

Искате да включите вашата сватба или весело събитие в нашия сайт, научете на „Включи сватба/събитие“

А вие не забравяйте за нашия страхотен сватбен конкурс във Facebook за „Най-завлядяващата сватба. Една от наградите е предоставена от хотел Метрополитън. Запознайте се с условията на конкурса и не му мислете много – участвайте!