Какъв прекрасен ден / Che Bella Giornata 2011

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Какъв прекрасен ден / Che Bella Giornata 2011

    Мечтата на Кеко (Кеко Дзалоне) е да стане карабинер, но кандидатурата му многократно бива отхвърляна и в крайна сметка, той е само един обикновен нещастен охранител в една дискотека в Брианца. Поради повишена опасност от терористични атаки, започват да набират хора, които да охраняват архитектурните паметници, и Кеко започва работа като охранител в Миланската катедрала. За кратко време и благодарение на неговите „забележителни интелектуални способности“, той причинява куп безредици и проблеми. Кеко става реална заплаха за италианското историческо наследство.

Но един ден Кеко среща Фарах (Набиха Акари), студентка по архитектура, представяща се за французойка, в която се влюбва. Фарах всъщност е арабка и е в Милано заедно с брат си, за да осъществят своята лична вендета.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.