Шест ползи от големите цици

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Гледаш, целуваш, мачкаш, търкаш го, изпразваш…

Ооо, кошмарно многобройни са! А не можем да не изброим поне основните, след като писахме за ползите от вагината и от пениса, а наш читател ни даде и тая идея. И не можеше да не я осъществим, пише men.bg.

Хранене

Не сега, бе! Ама като малки сме се възползвали от най-красивото пособие за хранене – женските гърди! Ето затова момчетата растем щастливи, а 99% от жените са поне малко бисексуални!

Гледане

Преди известно време предложихме втренчването в красиви цици за олимпийска дисциплина, ама никой не ни обърна внимание. Решихме да го практикуваме открито и потайно, докато най-накрая не уважат молбата ни! (А и да не се навият, ние само печелим, де!)

Целуване

Добре, де, не сме станали лигльовци, спокойно! Но един приятел казваше „Теглиш един език на всяка цица, после долу още един и тя е готова за спорт!“. Пробвали сме тоя трик и не работи и все ни говорят за някакъв „форплей“, което ни звучи като отделен спорт. Абе, много спортуване има около тия цици, ей!

Мачкане

За какво са създадени циците?

Най-безспорно за нашите длани!

По-прекрасни са и от мекици,

че и от палачинките лани!

Турска чекия

Е, за какво ще са едни наистина красиви и големи цицунгери, ако не са потъркване на наш’те инструментчета между тях?! Това е единственото позитивно нещо, за което си мислим, докато гледаме без звук клипове на чалгатропки!

Свършване

След една майсторска свирка от нея да се изплескаш като последен простак на гърдичките й – безценно! За всичко останало има… и други места по тялото й!!!

Възглавници

Да, за да спиш на тях, меко и комфортно, трябва да са с приличен към огромен размер. Но това не е невъзможно! Пробвали сме и знаем, че на силиконови не се спи добре. Така че си търси усърдно някоя надарена кака, която да няма против да положиш морна глава на прелестите й нощем!

05/05/2011