Синдромът на малката пишка

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

2/3 от мъжете страдат от него…

Италиански учени предупреждават, че мъжете масово страдат от синдрома на малката пишка, пише американският вестник New York Daily News.

Докторите – уролози от университета в Торино Марко Одерда и Паоло Гонтеро са публикували научното си изследване в британския журнал по международна урология.

В него те подробно описват изследванията си, че огромна част от мъжете днес страдат от така наречения синдром „малък пенис“.

Интересното в случая, е че по-голямата част от тях имат пенис с нормален размер, но биват комплексирани ежедневно, най-често от мъжете с големите патки в порнофилмите.

Над половината от мъжете с нормални членове харчат парите си за хапчета за уголемяване на пениса, помпи и хирургически процедури за удължаване.

Оказва се, че това е световна индустрия с добре смазан механизъм, която печели милиарди долари годишно, комплексирайки мъже с ниско самочуствие!

Италианските учени предупреждават, че това е психологическо, а не физическо заболяване и подсещат: нормалният размер на пениса в свободно състояние е между 7 и 10 санта, а в еректирало – между 12 и 17 см.

men.bg

05/05/2011