Рязък спад в търсенето на сини гофрети в интернет

9
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Търсенето на сини гофрети в интернет отбеляза рязък спад през последната седмица, след като приятелски съвети от типа „по-добре недей“ обезкуражиха редица потенциални търсачи.

 

Известното като blue waffle популярно търсене в Google™ Images® е едно от най-популярните търсения в гигантската търсачка, като то гарантира разочарование и внезапно повишаване на шансовете за извършване на дейността повръщане. Специалисти коментират, че голямата популярност е генерирала вълна от загрижени приятели, които обясняват набързо какво ще се види, и така отказват своите познати от следването на тяхната грешка.

 

„Сините гофрети не могат да бъдат отвидяни, след като веднъж са видяни.“ – коментира потребител на интернета, който твърди, че лично е спрял 3-ма свои познати, преди да натиснат търсенето.

 

Същевременно редица хора, занимаващи се с дизайн или други неща, обясняват как не обичат да търсят части на тялото като пръсти или носове, защото най-често излизат резултати от онагледяване на различни болести и деформации.

 

От друга страна днес нацията честити именния ден на фенът на Не!Новините©™® във Facebook™, който преди няколко дни бе посъветвал някого за търсенето на blue waffle, въпреки че изписва Ж с J, а не с фамозното Zh.

zhelyo