Гняв! И как да се справиш с него!

4
Добави коментар
kocet
kocet

Ще ти предложим няколко изпитани начина да се укротиш, когато искаш да извиеш нечий врат и да намалиш броя на зъбите му!…

Изобщо няма да ти се правим на психолози, ама ще ти предложим няколко изпитани начина да се укротиш, когато искаш да извиеш нечий врат и да намалиш броя на зъбите му!

Спорт

Най-добрият начин да изкараш бруталното напрежение и желание да попретрепеш някого или да изпотрошиш всичко наоколо си остава спортът. 50 лицеви, 20 минути тичане, баскетче в кварталното даскало, коремни преси – всичко върши идеална работа! Даже можеш да позагубиеш нЕкое и друго килце!

Игрици

Цък-цък на конзолата или компа, псуваш, бясно действаш и успяваш да минеш някое невъзможно ниво. Файтърските игрички и 3D-shooter-ите са за предпочитане, за да е максимален кефът!

Секс

Само да има с кого! Е, ако си извъртиш една, ще се поуспокоиш, това е ясно, ама друго е едно бясно потно клатене на готината съседка примерно, а? Ако пък си имаш гадже, изобщо няма какво да се замисляш над другите варианти. Ако пък тя е и хубава, вече не те харесваме!

Медитация

ОК, може да ти прозвучи тъпо, но поинтересувай се какво може йога и всякакви източни практики да направят за стреса ти. Само не залитай по разните там shit-книги „Силата е в теб“ и т.н., ‘щото някакси това нищо общо с темата. И не, не е гейско.

Разсейване

Позяпай телевизия. Чети вестник, а най-добре книга! Помотай се до близкото магазинче, за да заредиш бира (така или иначе ще ти се наложи). Обади се на някой от твоята компания идиоти-пияници, с когото да си подрънкате безсмислици, колкото да не мислиш за обекта на твоя гняв. Изобщо, винаги можеш да измислиш нещо.

Работа

А ето това е най-доброто разсейване. Ако шефът ти стовари 7 пъти повече работа, отколкото ти искаш (което всъщност не е чак толкова много), на момента ще забравиш за всякакви простотии и ще започнеш да бачкаш. Така и трябва!

Бой

Най-най-крайната мярка – наистина бясно да налетиш на бой на въпросния тип или нещо, което чак толкова те е изкарало извън нерви. Ако печката се е скапала и й теглиш два шута, надали ще се оправи, ама понякога опосредстваната агресия (да видим кой е внимавал в часовете по психология) има позитивен и облекчаващ ефект. Закратко, де. Другият вариант е да налетиш на някакъв, който случайно да се окаже боксьорче.. Ми…, сори.

men.bg