Бански на лалета

2
Добави коментар
Jemille
Jemille

Много ще са модни флоралните мотиви на плажа това лято. И ако лалетата са изплетени от баба ви на една кука – още по-добре! Разбира се, напоследък бабите, дето плетат шедьоври на една кука, останаха малко, затова и дизайнерите си позволяват да слагат на плетените бански цени, които дерат кожи…

Но, ако сте от щастливките с талантливи баби – ето ви няколко идеи за плажно плетиво, което направо ще ви държи на гребена на вълната през целия топъл сезон.

Ако плетените бански не са ви по вкуса, може да се възползвате от другата тенденция: ретро. Пак бабите се явяват спасителки, защото модните плажни принадлежност са от тяхното време. Ако в бабиния скрин няма бански (може да са отдавна изхвърлени, така де, кой си пази банския от 50-та година!), помолете възрастната жена да ви придружи до МОЛ-а, там има предостатъчно ретро модели. Вие ще сте шик, а бабата ще изпадне в умиление като си спомни за своята гореща младост.

Нямате баба? Не си падате по ретро модата? Добре, има и друг вариант: бански костюм на воланчета. Като срамежливите 8-годишни момиченца, дето имат къдрички около горната част или гащетата им приличат на поличка. Тук за пазаруването ще ви помогне племенницата или собствената ви дъщеря. А който си няма – да наеме някое съседче. Банските на воланчета са детински и кукленски. Имайте предвид.

Снимки: fashionising.com