Тя ме откри / Then She Found Me 2007

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Тя ме откри / Then She Found Me 2007

    Драмата „Тя ме откри“ е режисьорският дебют на актрисата Хелън Хънт, която е носителка на награда „Оскар“ за главната си роля в „Колкото-толкова“ през 1998 г. Хънт е имала пълен контрол над проекта си, в който нейното име седи като изпълнител на главната роля, режисьор, сценарист и продуцент на филма. В останалият каст се открояват имената на холивудските звезди Бет Мидлър („Жените“, Матю Бродерик („Годзила“ и Колин Фърт („Дневниците на Бриджит Джоунс“. Драмата е заснета по едноименния роман на американската писателка Елинор Липман, издаден през 1990 г.

Ейприл Епнър (Хелън Хънт) е детска учителка в Ню Йорк, която навлиза в кризата на средната възраст. Точно в този период тя изненадващо е напусната от съпруга си Бен (Матю Бродерик), а майка й умира. Ейприл допълнително е обхваната от паника, когато Франк (Колин Фърт), който е баща на един от нейните ученици, се влюбва в нея. За капак на всичко това известната телевизионна водеща Бърнис Грейвс (Бет Мидлър) се появява с твърдението, че тя е истинската й биологична майка. ..

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.