Деветият / House Of Nine 2005

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Деветият / House Of Nine 2005

    Деветима съвършено непознати са похитени, упоени и затворени заедно в странна къща. Вратите са заковани, прозорците – зазидани. Излизане няма! Обърканите и ядосани съквартиранти чуват глас, който ги поздравява с „добре дошли“ и им съобщава правилата на играта. Те ще бъдат наблюдавани 24 часа в денонощиетои ще се състезават за пет милиона долара. Къщата ще напусне само победителят.

Така в един зловещ вариант на „Биг Брадър“ участниците са ченге, свещеник, некадърен композитор, заедно със съпругата си, депресирана девойка, бивша тенисзвезда, момиче за забавления, дизайнер на облекла за гейове, начинаещ раппевец и танцьорка.

Скоро напрежението преминава в насилие, насилието – в смърт и всеки остава сам със себе си и с борбата си за оцеляване. Кои са тези хора? Кой ще остане накрая? И на каква цена?

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.