Монтаж, поддръжка и ремонт на кранове

5
Добави коментар
ivsivanov
ivsivanov

Фирма „Ко-Монтаж“ ООД е специализирана в монтаж, поддръжка и ремонт на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища за металургичната, химическата, хартиена промишленост и други.

Фирмата е лицензирана да извършва: Монтаж, настройка и пуск в експлоатация на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища – в т.ч. кулови кранове, мостови кранове, козлови кранове, грайферни кранове, конзолни и портални кранове, кранове стрелови тип и ел. телфери; Поддръжка на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища – в т.ч. кулови кранове, мостови кранове, козлови кранове, грайферни кранове, конзолни и портални кранове, кранове стрелови тип и ел. телфери; Ремонт на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища – в т.ч. кулови кранове, мостови кранове, козлови кранове, грайферни кранове, конзолни и портални кранове, кранове стрелови тип и ел. телфери.

Фирма „Ко-Монтаж“ ООД е доказала своя опит и професионализъм в монтаж, поддръжка и ремонт на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища на различни обекти в промишлеността. Извършвани са и се извършват монтаж, поддръжка и ремонт на кулови кранове, мостови кранове, козлови кранове, грайферни кранове, конзолни и портални кранове, кранове стрелови тип и ел. телфери, т.е на повечето видове повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища на обекти в „Олопласт груп” АД – Пирдоп, „Монди Пекиджинг“ЕАД – Стамболийски, „София Мед“ АД – София, МВЕЦ “Калето” – Златица и други.

Фирмата разполага с високо квалифицирани и с голям опит инженери, техници, заварчици, специалисти по електодъгово и аргоново заваряване с ТUV сертификат, монтьори, механо-шлосери, техници по хидравлична и пневматична техника, които гарантират извършването на качествен монтаж, поддръжка и ремонт на всички видове промишлени повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища.

Фирма „Ко-Монтаж“ сключва договори за сервизна дейност на повдигателни съоръжения, кранове и подкранови пътища, изработката на техническа документация и узаконяването им пред Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

Фирмата е вписана в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор за извършване на дейности по монтаж, поддръжка, ремонт и преустройство на съоръжения с повишена опасност, с регистрационен № С573

Етикети: кранове,  монтаж на кранове,  монтаж на повдигателни съоръжения,  повдигателни съоръжения,  поддръжка и ремонт на кранове,  поддръжка и ремонт на повдигателни съоръжения,  поддръжка и ремонт на подкранови пътища,  поддръжка на кранове,  подкранови пътища,  ремонт на кранове,