Кастингът за „Мис България 2011“ продължава /снимки/

10
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

неделя, 15 май 2011 г. 15:27 ч.

Снимка: Агнес Асенова

Вторият ден от кастинга за най-красивата българка събра десетки момичета, искащи да сбъднат мечтата си

Sofia Live club за втори ден бе домакин на кастинга за „Мис България 2011“. Днес да опитат късмета си бяха дошли много повече красавици. Пред камерата на Светския звяр повечето от тях споделиха, че са уверени в себе си и не се страхуват от конкуренцията. Момичетата дефилираха по бански пред журито – Теди Велинова, Жана Танева и Иво Андреев.

За успокоение на момичетата, които не се явиха на кастинга, следващата събота и неделя битката продължава.  Ако искате да станете новата „Мис България“ още има време да осъществите мечтата си.

Пред камерата на Blife Теди Велинова призна, че не е очаквала да дойдат толкова хубави момичета.

 

 

Въпреки това, топ моделката е много критична и наблюдава всеки детайл от визията и поведението на кандитат-миските.Според Теди, за да си „Мис България“ не е нужно да имаш моделско излъчване и перфектни мерки, а да бъдеш харизматична и естествена.

Грешката на повечето момичета, които искат да се окичат с красивата корона е това, че са много притеснителни. Стилистката е на мнение, че една мис трява да бъде отворена към хората, а не да се срамува.Повечето момичета приемат конкурса като забавление и не осъзнават отговорността, която идва след това, смята Велинова