Тарзан, мачо, Дон Жуан или тузар?

15
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Сексуалността на мъжа се групира в няколко типа 

Тарзан и Мачо

Във вените им тече кръвта на примитивен ловец, който винаги се стреми да постига целта си. В леглото този тип мъже обичат да контролират и да показват, че са лидери. Такива мачовци преследват жените като плячка. Но когато една жена се откаже да бяга, Тарзан бързо губи интерес към нея. Той не е способен да бъде моногамен. За такива двойки сексът е на първо място, а верността остава на последните места.

Джентълмен и Тузар

Връзката с този тип мъж ви гарантира да бъде надеждна, лоялна и напълно противоположна на представителите от първия тип. Този тип мъже са спокойни и уверени в себе си. Те не са „жребци“ като първите, но пък впечатляват дамите с вниманието и романтичните изненади. По-вероятно е този тип мъже да намерят любовта в по-зрял етап от живота си, когато самите жени започват да търсят скромни и сериозни партньори.

Забележимият и Тактикът

Те се отличават със собствен подход и тактика, с които си спечелват сърцата на момичетата. Подобна връзка ще ви осигури безпроблемно общуване и споделяне на тайни. Сексът за такива двойки не е единствената задача. За тях е важна комуникацията и умението да говорят един с друг. Такива мъже имат много приятелки от нежния пол, но понякога не успяват да организират личния си живот. Често остават сами дълго време и понякога дори губят интерес към еротичните страни на жените. Човек от този тип е винаги душата на компанията, умее да жъне успехи в работата и бизнеса.

Дон Жуан и Прелъстителят

Знаят как да направят впечатление, но не пред всички, а с малък жест към желаният от тях обект. Те най-често са предразположени към стрес, промени в настроението, внезапни емоционални трусове. В сексът са находчиви, но това отново зависи от настроението им. Само истинска любов е в състояние да разнообрази интимния им живот.