София – на повърхността и под земята – тази събота в „Хрътките” по bTV Action

2
Добави коментар
telemaniachka
telemaniachka

София – на повърхността и под земята – тази събота в „Хрътките” по bTV Action

• От bTV Action • 18.05.2011 • 0/5

 „Хрътките”: Истина или легенда е твърдението, че столицата се състои от 2 града…, събота, 21 май по bTV Action

Следващото издание на «Хрътките» ще търси отговор на въпроса истина или легенда е твърдението, че столицата се състои от 2 града – единият на повърхността, а другият – под земята.

Камерата на съботното предаване ще покаже подземните тунели в столицата. Истина или легенда са тунелите на властта – колко са, които сгради свързват и за какво се използват, разкрива репортер на „Хрътките” на 21 май от 20.00 часа по bTV Action.

Часове преди обявения край на света зрителите ще разберат и какво е особеното на числото 722500 и толкова ли е фатално за жителите на земята. Гост на водещата Валентина Войкова по тази тема ще бъде астроложката Алена. Има ли измама с хлебарки? Предприемчиви последователи на Остап Бендер са измислили схема, която работи безотказно вече години наред. Срещу скромната сума от 150 лева на жилищен вход обещават избавление от бича на кварталите – хлебарките. Каква е истината – само тази събота в «Хрътките» по bTV Action. В неделя «Хрътките» са по следите на измамник, взимал кредити по интернет под чуждо име. Зрителите на bTV Action ще разберат по-лесни ли са измамите с фирми, които дават кредити с регистрация в интернет или обаждане по телефона. В предаването на 22 май авиобазата в „Граф Игнатиево” разкрива тайните на оперативния щаб за военни действия, който досега не е показван пред нито една телевизионна камера. Хрътките разкриха и инцидент с натовски Ф-16, вдигнал на крак полицаите на летище Крумово за нарушаване на въздушното ни пространство. Малко преди да арестуват пилота, полицаите разбрали, че се провежда военно учение. Експериментът на Хрътките „Насилието”  шокира столичани и ги провокира да реагират на битово насилие. Какво ще направите, ако пред вас мъж бие жена си … или обратното?

Всичко това – в неделното издание на «Хрътките» по bTV Action.