Пожелания за Абитуриенти

18
Добави коментар
silence
silence

Пожелания за Абитуриенти

Пожелания за Абитуриенти

В училище отличник (отличничка) беше ти, от тук нататък истински живот ти предстои, бъди отличник (отличничка) и в него. И ще се гордеем с теб както и сега. На добър час!

*****

Поздравяваме ви по случай завършването на училище и започването на един друг отрязък от живота ви – пълен с изненади и предизвикателства!

*****

С пожелание доброто настроение да е на 100 процента, танците на 200 процента, поздравите на 300 процента, с алкохола да внимавате и никакво шофиране!

*****

На всички днешни абитуриенти: Желая Ви късмет, любов, успехи! Бъдете живи, здрави и щастливи! Сбъднете всичките мечти красиви!

*****

Желаем ти весело изкарване на абитуриентската вечер. Това ще бъде едно от най-незабравимите неща в живота ти. Сега е време да се сбогуваш с училището и да опознаеш един нов свят. Пожелавам ти той да е много по – хубав и вълнуващ от досегашния живот. Желаем ти щастието и късмета да те съпътства в студентските ти години. На добър час!

*****

Честито завършване!
С най-добри и искрени пожелания за твоя бал и успешно следване в университета

*****
Днес сме абитуриенти, после сме студенти. Свършват безгрижните купони вече ще живеем с нови еталони нo отминалите ученически дни ще ги помним до старини.

*****

Приемете нашите пожелания да бъдете млади, усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сила да ги постигате, да се доверявате на вътрешния си глас и да следвате своето разбиране за красотата и щастието – УСПЕХ!

*****
Поздравления за твоя бал. И леко следване ти пожелавам.

Пожелания за Абитуриенти

Днес не само завършваш една успешна стъпка от живота ти, но и започваш един по – самостоятелен и нов етап от живота ти. Нека този успех ти носи увереност и нови сили. Успех в живота за напред и само нагоре.

*****

Животът е Борба – безмилостна, жестока, но ще черпим сили от извора, където учителите наши помагаха ни без умора и направиха ни достойни хора.

*****

Уроците не свършват с последния звънец в училището. Успешен стар в живота и нека е пълен с успехи той!

*****

По твоя път върви и за мен не се сещай ти, защото само сълзи ще ти донеса, а знай по – добри хора ще срещнеш. Сбогом ще ми липсваш.

*****

Желая Ви здраве и късмет и много щастие навред. Нека успехът е винаги с Вас! Нека добър спомен остане от нас! Винаги бъдете най-добрите и преследвайте мечтите!

*****
Принцесата на бала бъди и сърцата на всички момци плени. И нека в живота винаги да ти върви и студентка още тази година стани.

*****

Училище – мъчилище, който го е казал не е бил абитуриент. Кой е мислел, че бляскавите капки в очите ще са за теб училище, за теб учителко любима, за теб съученико мой, ти който беше и в добро, и в зло до мен, за теб любим мой чин.

*****

Честито завършване!
Пожелавам ти да имаш куража да реализираш всички мечти, да имаш късмета във всичко да ти върви, да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдеш винаги красив, както сега, любов в живота да те споходи, да бъдеш щастлив, както пожелаеш!

*****

Пожелавам ти да прекараш незабравимо последната вечер с любимия клас! Ще има много сълзи, но и смях. Днес е последния учебен ден. Звучи малко тъжно, но това е края и началото на нещо ново и още по-вълнуващо!

Вижте още Пожелания:
Девизи за Приятелството

На сайта за пожелания ще намерите най яките и оригинални поздрави и пожелание за абитуриентски бал, завършване на училище, поздравления за бал, поздрави за абитуриенти и абитуриентски бал едно две три четири пет шест седем осем девет десет единадесет дванадесет, абитуриентка, абитуриент последният училищен звънец училищният, пожелания и поздрави за завършване на училище, поздрави за абитуриенти и абсолвенти, положения и поздрави за абсолвенти

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Пожелания