Срамежливите големи голи гърди на Линдзи Лоън

34
Добави коментар
user24
user24

сряда, 25 май 2011 г. 14:48 ч.

До вчера знаехме, че лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън е останало без своите задръжки, трезвеност и обществен морал. Е, благодарение на бдителни папараци, виждаме, че сега е лишена и от горнището на банския си.

Дестинацията е плаж в Маями, но главното действащо лице не е Хорейшо от „Местопрестъплението“, а Линдзи Лоън. Луничавата сладурана, която лежа в клиника за алкохолици, окраде елитен магазин и бе осъдена на ефективна присъда, най-накрая прави нещо хубаво за света – остава без горнище по време на почивката си.

Вече няма нужда, че тъжим, че Лоън изгуби детското си очарование от първия си голям филм, където изигра едновременно две близначки в адаптация по „Двойната Лотхен“.

Освен всичко, оказа се, че като се прочу с алкохолните вакханалии и влезе в клиника спечели и порноиндустрията, която незабавно изфабрикува филм за възрастни с участието на двойничка на Лоън.

Смятахме, че не може повече да харесаме имиджа ѝ – от сладурски, през мрачен до мръснишки, но ето че получаваме нова порция „Линдзи“, благодарение на зоркото око на неизвестен папарак. Снимките на топлес-Лоън идват от таблоида Egotastic.