Препарат за змии и гущери.

3
Добави коментар

Препарат за змии и гущери.

Фирма Бран Инсект е официален дистрибутор на специализиран препарат за прогонаване на змии и гущери, който е с гарантиран ефект и няма аналог в Бълагрия. Това е биоразградим продукт, който е напълно безвреден за хората, животните и растителността и може да се доставя, чрез куриер на територията на цялата страна.

Как става самото прогонване на змии и гущери?

Този препарат е от най-висок клас и е съставен от ситни гранули, които съдържат високо концентрирани ароматни есенции, които действат отблъскващо на всички видове змии и гущери, без да им вредят. Гарантираме, че препарата е висококонцентриран и неразреден.

Препарата може да се използва за прогонване на змии и гущери, във всякакви открити и закрити обекти, но не трябва да се употребява директно в зарибени водоеми или на места, където повърхностните води би могло да замърсят потоци или езера, нито пък в откритите за приливи места от бреговата ивица под средната висока водна линия.

Как се нанася препарата за прогонване на змии и гущери?

Разпръснете (наръсете) с ръкавици препарата върху пространството, от което искате да прогоните змии или гущери или там където не искате да проникнат: градини, цветни лехи, мазета, къмпинги, дървени трупи и др. Не нанасяйте продукта от много високо, а по-близко до повърхността (от разстояние около две педи), която искате да предпазите от нахлуване на змии и гущери. Така ще направите по – добра защитна бариера на вашия обект и ще постигнете по-добър ефект.

Когато нанасяте продукта в закрити площи (халета, мазета, тавани и т.н.) е добре да оставите ивица (пътека) без препарат, по която влечугите да напуснат по-лесно и бързо обекта ви.

Внимание:

Препарата за прогонване на змии и гущери се разтваря от водата и заради това трябва да се нанася само на сухи места. При външни обработки няколко дена след като е валял дъжд се прави ново третиране, за да се подсили концентрацията и действието на препарата. При по-проливни дъждове е добре да обработвате веднага щом почвата изсъхне, тъй като може препарата да се е отмил.

Действието на препарата върху популациите от змии и гущери започва веднага след нанасянето му, а когато се използва в закрити помещения трябва да се остави отверена врата или прозорец през които влечугите да излязат още през първите 24 часа след обработката.

Понякога препарата за прогонване на змии и гущери може да предизвика чувствителност при контакт с кожата, за това се препоръчва да се нанася с подходящи ръкавици. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с очите и кожата изплакнете обилно с вода

Препарат за прогонване на змии и гущери – разходна норма.

Този продукт е изключително икономичен, тъй като ние ви гарантираме, че е висококонцентриран. За да направите качествена защитна бариера, разходната норма е:

– За открити площи (около сгради, огради и т.н) на всеки линен метър се прилагат по 3-4 гр. от продукта на ивица с ширина от около 25 см..

– За закрити площи (мазета, тавани, складове и т.н.) или в по-рискови зони (гъста разтителност) се залагат по 6 – 12 гр. на кв.м. Важно!

За да претеглите препарата в домашни условия е добре да знаете, че една стандартна пластмасова чаша за еднократна употреба (за безалкохолни напитки събираща 200ml. течност), напълнена почти до горе събира 100 – 110 гр. от препарата за змии и гущери.

Как се съхранява препепарата за прогонване на влечуги?

Препарата за прогонване на влечуги трябва да се съхранява на сухо и хладно  място, което е недостъпно за деца и животни. Внимание!

Не използвайте продукта за цели  различни от предназначението му. Не го съхранявайте заедно с хранителни продукти. Съдържа инертни и глинени материали и ароматни есенции.

Цени и разфасовки на препарта за прогонване на влечуги.

Препарата за прогонване на влечуги се продава в следните разфасовки на цените посочени по долу:

– 0.200 кг. – 25.00 лв.

– 0.500 кг. – 50.00 лв.

– 1 кг – 90.00 лв.

– 3 кг. – 240.00 лв.

– 5 кг. – 350.00 лв.

При поръчки на по-големи количества от препарата за прогонване на влечуги се изготвят индивидуални оферти за всеки клиент.

* Всички цени са за един брой от дадената разфасовка и са крайни.

** Срокът за доставка на територията на страната е до два работни дни след приемане на заявката.