Social Me Workshop #6

5
Добави коментар
alenmee
alenmee

Евгени Йорданов е експерт по SEO и социални мрежи, Интернет маркетинг и уебдизайн. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в Интернет маркетинга – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др. Дава мнението си по експертните въпроси в най-голямото браншово списание в България – Списание .Net. Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се блог за SEO и социални мрежи към момента в България – SEOптимизация, както и на най-популярната сред колегите от бранша Facebook група – „Маркетинг и Уебмастърство“

Тема:
• Какво да очакваме от Google Plus във връзка със SEO оптимизацията?
• Ролята на социалните мрежи и фактори свързани със SEO оптимизацията.
• Какво общо имат Фейсбук и другите методи за реклама като SEO?
• Какви социални фактори се гледат основно от търсачките в социалните мрежи?

Ален Попович е маркетинг мениджър на Social Me. Фирмата предлага практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.
Ален Попович прави успешни Facebook кампании за едни от най-големите фирми и марки на българския пазар – Ариана, Jameson, Super–Max, Absolut Vodka Bulgaria, Технополис, Nikon, Активиа, Фондацията на Димитър Бербатов, Chivas Regal, Chupa Chups X-Factor и много други.

Тема:
• Новите тенденции във Facebook
• Планиране и провеждане на кампании в Facebook

Иво Илиев Иво Илиев е консултант в сферата на дигиталния маркетинг и реклама от близо 10 години. Реализира за европейски компании множество маркетингови стратегии, основани на ефективното използване на социалните медии и търсещите машини в Интернет. През последните години реализира множество интерактивни Facebook приложения и дигитални разработки. Иво е главен организатор на „Класация на българските facebook страници“: http://bgfacebook.com/. Популярен е в интернет пространството със своя професионален блог за интернет маркетинг, социални медии и SEO: http://ivosiliev.com/

Тема:

• Как и защо да превърнем сайта си в социална медия.
• Б(л)ог да Ви е на помощ при проблеми с онлайн репутацията!
• Как да правим маркетинг кампании в няколко социални мрежи едновременно.
• Какви facebook игри и промоции си струва да реализирате.
• Facebook ads – таргетиране и настройване на платените фейсбук реклами
обществени поръчки

Бисер Вълов  Блогър, ПР специалист и ценител на креативността в общуването. Работи от 5 години в агенция APRA Porter Novelli, като настоящият му пост е „Мениджър нови медии“. Отговаря за дигиталните услуги на агенцията, обединени в звеното APRA Digital. Специализирал е в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Има няколкогодишен опит като ПР конкултант и организатор на събития, работейки за клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP и Microsoft. Автор е на един от първите блогове за маркетинг в България – „Отвъд ириса“. В свободното си време се интересува от литература, психология и изкуство.

Тема:
• Какво е маркетинг на харесването?
• Как се изгражда уважение?
• Каква е дълго търсената „рецепта на любовта“?
• Кои са хората, които могат да осъществят такъв маркетинг?
• Кои са причините някои марки са по-харесвани от други?

Панелна
Дискусия

 
 

 
Модератори: Ален Попович, Иво Илиев, Евгени ЙордановБорис Луканов – Експерт по маркетинг, реклама, PR, комуникации и медии.
Пламен Петров – Блогър ( blogatstvo.com ), Финансов консултант
Томислав Савов – Ентусиаст и професионалист в сферата на социалните мрежи и дигиталният маркетинг и реклама. От 2006 г.активно експериментира и прилага иновативните нововъведения на социалните мрежи в маркетингови кампании. Популярен е в интернет пространството със своето осезаемо присъствие във всички нови социални мрежи като например Фейсбук, Туитър, Гугъл+, Foursquare.
Василена Вълчанова – Маркетинг координатор в АСБИС България. Независим консултант в сферата на маркетинг, PR, социални медии и корпоративни комуникации. Автор е на блога за маркетинг Васи ли?!

СТЦ „Интерпред“, зала „София“, бул. Драган Цанков 36.
В района има възможност за свободно паркиране.