Хотели в Слънчев Бряг. Карта на Слънчев бряг

2
Добави коментар

Лятото наближава. Може би мислите да се отдъхнете от изтощителното ежедневие и да се цопнете в топлите води на Черно море. Слънце и приказен плаж ви предлага Слънчев бряг, само на 38 км от международното летище Бургас и  на  361 км от София.

С красивия залив във формата на полумесец на брега на Черно море от една страна и старинните сгради и  манастири на древния град Несебър от друга, Слънчев бряг е нещо повече от български морски курорт. Въпреки застрояването през последните години  Слънчев бряг все още е атрактивно място с прекрасна плажна ивица с дължина 10 км, недокоснатите от човешка ръка пясъчни дини  и живописни лангозни гори.

Слънчев бряг е най-големият черноморски курорт, което е любимо място за българи и чужденци. Прекарайте една незабравима  почивка на Слънчев бряг, излегнете се на плажа с фин златист пясък и безкрайно синьо море! Почивката в Слънчев бряг ви предлага много забавления. Можете да се насладите на 5 D кино, да преживеете страхотни водни изживявания в Аква парковете на комплекса. Ако сте любител на по-кротките занимания, можете да се повозите на файтон или да покарате триколка. Ако предпочитате българското крайбрежие със сигурност в Слънчев бряг ще намерите  удобство и комфорт. Няма да се притеснявате за нищо. Лятната ви  почивката в Слънчев бряг ще ви измъкне от сивата и скучна рутина. Слънчев бряг е точно обратното на живота ви в града: жив, млад, изпълнен с живот,  бликащ от енергия и обагрен в много цветове. Не случайно Слънчев бряг е наричан българския Лас Вегас. Там кипи живот, музика гърми от всякъде, диско клубове и казина ви подканват. Купонът там не спира в уютна атмосфера и приглушено осветление. За тези, които не се интересуват от купон, плажната ивица предлага перфектни условия за получаване на бронзов тен, с който можете да се сдобиете и  край басейна на хотела. Почти всички хотели в Слънчев бряг разполагат с басейн, джакузи, масажи и хиляди други възможности за забавления както през деня така  и през нощта. Предлагат се  забавления за всички възрасти: лоби бар, бар, ресторант. Няколко пъти през седмицата можете да се забавлявате с шоу програми и увеселения. Слънчев бряг предлага почивка и забавления за цялото семейство. Не са забравени и децата. В хотелите на Слънчев бряг аниматори се грижат за вашите деца. Те могат да потичат и поиграят на воля на детските площадки в хотела. Хотели в Слънчев бряг има за всеки джоб. Удобства и забавление ви предлагат и по-евтините хотели в Слънчев бряг. А  за тези, които искат да се поглезят, лукс и комфорт може да намерят в някой от 4-звездните хотели в Слънчев бряг. Гранд Хотел Оазис е идеалното място за почивка, предлага луксозни и комфортни стаи и всичко, от което имате нужда по време на почивката си. Можете да изберете и сред многото живописни хотели на първа линия на плажа: Хотел Жерави, Делфин, Белвю и много други. Персоналът владее чужди езици и както и всички хотели в Слънчев бряг работят на база all inclusive. Във всяка стая на хотелите в Слънчев бряг има телефон, телевизор, климатик. Храната е на световно ниво, можете да опитате не само национални български ястия, но и пикантни морски деликатеси. Въпреки презастрояването, Слънчев бряг си остава един от най-популярните курорти на черноморското ни крайбрежие. Слънчев бряг прави впечатление с добре поддържаните улици и паркове, с чистите плажове с фин пясък, с луксозните хотели. Ако обичате България и българската природа, но обичате купона и лукса, почивка в Слънчев бряг е правилния избор, в противен случай поемете към една незабравима почивка в Анталия