Климатици Daikin на добри цени в София, Бургас, Ст. Загора, Сливен, Велико Търново, Горна Оряховица

2
Добави коментар

Климатици Daikin – идеален комфорт за дома и офиса, най-добрите цени за климатици Daikin.
Климатиците Дайкин, създадени с цел комфортен климат, се използват както в домове и офиси, така и за климатизиране на големи индустриални обекти.

Снимка: Дайкин

Ние Ви предлагаме доставка, висококачествен монтаж и сервиз на климатици Daikin.

В нашия асортимент ще намерите цялата гама от продукти, произведени от световно известната компания Daikin. Компанията Daikin е създадена през 1924г. и повече от 80 години достига безпрецедентни висоти в проектирането и производството на най-широката гама климатици и климатично оборудване. С течение на годините Daikin създават модели климатици, като в много от областите на приложение става пионер, с въвеждането на множество нововъведения в областта на оборудването за контрол на климата.

 

Новият европейски етикет за енергийна ефективност: повишаване на изискванията за енергийна ефективност.

 

В нашият сайт ще намерите пълна гама от продукти на Daikin: Daikin климатици за дома и офиса – стенни, канални, касетъчни, подови, подово таванни, колонни, мулти сплит приложения за от две до девет помещения; Daikin климатици за централна климатизация – Daikin VRV системи, Daikin чилъри, Daikin термопомпи, Daikin конвектори; Daikin контролери – всички видове контролери.

Продуктите на Дайкин се отличават с: – Най-качественото производство (като се започне с дизайна на продукта, неговото качествено контролиране на производството и поддръжката след продажба); – Широка гама, включително продукти за почти всеки вкус и вид на помещенията; – Намаляване на ползването на компоненти от външни компании; – Всички компоненти са напълно тествани и отговарят на изискванията за качество и надеждност на продукта; Daikin притежават международните сертификати за качество ISO 9001 и EUROVENT.

Един сайт на Софклима БГ ООД.