Стъклен блясък с Lalo Treasures » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Шарени по детски, неповторимо изящни, оригинални и закачливи – това са бижутата Lalo Treasures. Орна Лало е израелска дизайнерка, която преди много години започнала да изработва бижута, които я правели щастлива. За нея те били малки съкровища – съкровищата на Лало. Това е началото на историята на интернационалния бранд за бижута Lalo Treasures.

Марката предлага всякакви артикули, изработени от колофон (стъкловидно аморфно вещество). Пръстени,  гривни, колиета, обеци, брошки, аксесоари за коса и телефон ще придадат колорит и индивидуалност на визията ви.

Тези цветни произведения на бижутерийното изкуство са прекрасен акцент за всяко изчистено откъм детайли облекло. Ако все още носите детското в себе си или сте творческа натура, няма как да не се сдобиете с подобен артистичен аксесоар. Колекцията е богата на разнообразни по форма и стил модели, които се предлагат в цялата цветова гама на дъгата.

Освен с бижута брандът ни изненадва и с нестандартни интериорни находки като лампи, рамки за снимки и часовници.

За наша радост бижутата Lalo се предлагат и в България. Може да се сдобиете с доза „стъклен блясък” от магазините на марката в Mall of Sofia, The Mall или Grand Mall Varna.

Автор: Делица Цонева