Душ кабини, душ паравани – обзавеждане за баня

1
Добави коментар
panko10
panko10

Бъдете СЕБЕ СИ изберете БАНЯ НЕО – защото ВИЕ я заслужавате!
НЕО – ВИНАГИ НАЙ – ДОБРИ ЦЕНИ!

Нашето мото е: „ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА УНИКАЛНА и НЕСТАНДАРТНА БАНЯ“

Нашата цел: „Винаги доволен и щастлив клиент“ – целта ни е да сте доволни не само докато пазарувате, но и след като приключите с пазаруването при нас. Да ползвате с удоволствие всички продукти закупени от нас, да сте щастливи и винаги усмихнати във Вашата баня НЕО. Това е гаранция за добре свършената ни работа, а същото така и че сте останали доволни и ще ни препоръчате на свои роднини, приятели или колеги.

 

Душ кабини, душ паравани – обзавеждане за баня

 

Благодаря Ви за оказаното доверие и за изборът БАНЯ НЕО ДИЗАЙН!

Екипът на НЕО ДИЗАЙН предлага на Вашето внимание една различна концепция и виждане за баня. Заедно с нас Вие ще изразите себе си, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер. НЕО ДИЗАЙН предлага както стандартни душ кабини и душ паравани, така и с дизайнерска визия и с нестандартни размери душ кабини, душ паравани и цялостно обзавеждане за баня.

Всеки избира каква да е банята – уютна, стилна, дръзка, предизвикателна, сексапилна, романтична, слънчева и ведра, класическа, модерен стил, ретро стил, практична, дизайнерска и т.н.,

За нас банята е не само част от жилището ни, Банята е част от нас самите. Обзавеждайки я с любов ние влагаме в нея частица от нас, изразяваме себе си. Избирайки измежду душ кабини, душ паравани или друго обзавеждане за баня най-важно е продуктите са качествени, функционални и красиво допълващи атмосферата в дома. Банята е и тази част от дома ни, която ни свързва с природата посредством досега ни с водата – основен източник на живот и енергия.

Банята е не само необходимост, тя е за място релаксиране, удоволствие и наслада.

Необходимост в дома ни – Банята е място, което използваме ежедневно за тоалет, лична хигиена и разкрасяване. Денят ни започва и завършва в банята. Това е мястото където учим децата си на добра лична хигиена и им показваме как да изграждат добри навици. Затова всички ние с общи усилия трябва да се постараем да обзаведем една красива баня с любов и да й вдъхнем живот за да се чувстваме комфортно и уютно през цялото време. Не винаги търсейки измежду стандартни душ кабини и душ паравани има подходяща за нас. НЕО изработва дизайнерски и с нестандартни размери душ кабини, душ паравани и цялостно обзавеждане за баня. Изберете обзавеждане за баня отговарящо на всички Ваши изисквания.

Удоволствието в дома ни – Вече все повече у хората се утвърждава и усещането, че банята е повече от необходимост в жилището ни. След тежкия, забързан и изморителен ден, БАНЯТА се превръща в нашето свещено кътче, в място където да помислим за себе си. За повечето хора Банята се е превърнала в място за релаксиране, наслада и удоволствие. Удоволствие не само за тялото ни, но и за духа ни.

Всеки човек се нуждае от лично пространство, място и време за себе си в любимата баня. Място където може да се отдаде на романтика с любимия, да помечтае, да си вземе освежаващ и тонизиращ душ, да се зареди с енергия и нови сили, да си вземе релаксираща вана, да си направи аромотерапия или спа процедури, да си направи вана с мехурчета и да се забавлява с цялото семейство, дори и място където да послуша музика и да почете книга и т.н. Затова ние не просто трябва да изберем обзавеждане за баня, ние трябва да я обзаведем влагайки много търпение и любов, за да внесем повече красота и хармония в дома си и да получим ПЕРФЕКТНА и КРАСИВА БАНЯ. Мислете за бъдещата хармония в банята избирайки измежду душ кабини и душ паравани.

НЕО предлага цялостно обзавеждане за баня, както стандартни стоки и услуги, така и нестандартни стоки и услуги, изпълняваме индивидуални проекти, реализираме нестандартни поръчки. Изработваме всякакви нестандартни поръчки и нестандартни размери.

Повечето от стоките (вкл. душ кабини и душ паравани) се предлагат с нестандартна форма и всякакъв размер и се изработват и по поръчка. НЕО предлага душ кабини по поръчка, душ паравани по поръчка, статични прегради и плъзгащи системи по поръчка, огледала по поръчка, полици по поръчка, плотове по поръчка, водоустойчиви мебели за баня от PVC по поръчка, вани цвят по поръчка.

 

НЕО е производител на душ кабини, душ паравани и обзавеждане за баня.

 

НЕО има дългогодишен опит в проектиране на обзавеждане за баня с нестандартни стоки, както и със стоки с уникален дизайн. Изработваме различни дизайнерски продукти с оригинални декори и орнаменти. Изработваме дизайнерски душ кабини, дизайнерски душ паравани, дизайнерски прегради, дизайнерски мебели за баня, дизайнерски огледала, плотове, полици. Предлагаме голям избор на декори и орнаменти, включително изработваме и по поръчка на клиента.

Предлагаме широка гама от стандартни стоки за банята като: стенни плочки за баня, фризове, декорни плочки, подови плочки, фаянс, теракота, облицовъчни плочки, кухненски плочки, плочки за обществени помещения, гранитогрес, плочки за външно полагане, душ кабини, душ паравани, статични прегради, лайсни, поддушови корита, водоустойчиви мебели от PVC, огледала, огледала с осветление, огледала с нагреватели против изпотяване на огледалото, полици, плотове от технически камък, плотове от стъкло, плотове от ПВЦ, вани, системи за водна терапия, хидромасажни вани, цветни вани, хидромасажни панели, смесители, тоалетни чинии, бидета, моноблок, конзолни тоалетни чинии и бидета, мебелни мивки, мивки за вграждане в плот, умивалник за закрепване на стената, конзоли, полуконзоли, структури за вграждане, душове, окачвания, сифони, лайсни и други.

НЕО има дългогодишен опит в проектирането, изпълнението и цялостното обзавеждане за баня, но и на ЖИЛИЩНИ и на ОБЩЕСТВЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ – всякакви развлекателни заведения, като дискотеки, барове, сладкарници, казина, кафенета; хотели; фризьорски салони; козметични салони; спа центрове; фитнес зали, търговски помещения – офиси, магазини, складове, банки; санитарните помещения в производства и цехове за да отговарят на специалните изисквания; административни сгради; в здравеопазването – болници, поликлиники, клиники, стоматологични центрове, лаборатории, медицински центрове, ДКЦ; учебни заведения – училища, колежи, гимназии, детски центрове, детски градини за да отварят на специалните изисквания и други;

Подарък специално за детето Ви.

Предлагаме Ви обзавеждане за БАНЯ ЗА ДЕЦА – помислете за Вашите деца и ако имате възможност и място създайте за тях детска баня – слънчева и красива, за повече усмивки и удобство в ежедневието им. За децата светът на големите е наистина ГОЛЯМ и неудобен. Всичко е трудно достъпно и несъобразено с нуждите на децата. Децата ни ползват със затруднение мивките, тоалетната, ваната, душът, аксесоарите и т.н. За да имат децата комфорт и удобство в ежедневието осигурете им детска тоалетна чиния, детска мивка, детски душ, весели и ведри цветове на плочките за баня и аранжирайте и подредете според нуждите на Вашето дете.

Предлагаме цялостно обзавеждане за БАНЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ – НЕО дизайн предлага Баня съобразена със специалните нужди на всеки едни човек. Всеки заслужава удобство и комфорт, затова ние от НЕО ДИЗАЙН предлагаме необходимите стоки и услуги за Вашата Баня. Предлагаме специални продукти за хора с увреждания – моноблок за хора с увреждания, тоалетна чиния за хора с увреждания, мивка за хора с увреждания, душ кабина за хора с увреждания, душ параван за хора с увреждания, смесител с фотоклетка и други.