С най-дълги бедра, но на Бойко не устоя

3
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Скленарикова: Борисов е много чаровeн…

Манекенката с най-дългите крака в света не устоя на чара на премиера Бойко Борисов. Ослепителната словачка Адриана Скленарикова, която е на работно посещение у нас, се срещна с министър председателя навръх 52-ия му рожден ден, пише  men.bg.  Бившата съпруга на някогашния френски национал Кристиан Карембьо остана доволна от разговора и сподели, че, ако беше свободна жена, нямаше да изпусне министър-председателя. В кабинета на Борисов бе и певицата Елица Тодорова. Заедно с група деца тя поднесе на премиера подарък – бял гълъб, който Борисов пусна на свобода от терасата на Министерски съвет.

„Пожелах му щастие и успех. Той е в отлична форма, интересува се от историята и държи достойнствата на България да бъдат признати. Имам чувдтвото, че той е човек, който иска да направи много за страната си“, призна Адриана пред медиите след срещата си.

„Тя не е дошла в България заради мен. Но може би е чула колко добър футболист съм. А знаете ли колко български жени имат дълги крака? (б.р. тези на Адриана Скленарикова са 1,26 м). Много“, заяви пък в неповторимия си стил премиерът.

14/06/2011