Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Fyre – Original или International

5
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Каква е разликата между двете добавки? И коя от двете да изберем?

 Освен разликата в цената 15.00лв.В Fyre  Original има Йохимбин .

 В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони. В най-новите изследвания се доказа, че има някои и анти-оксидантни свойства, а също така помага и за правилното фнукциониране на сърцето. Перфектно се комбинира със Синефрин и Кофеин за изгаряне на мазнини.

Fyre – Original

➡ Мощен термогенен фетбърнър  ➡ Изгаряне на мазнини  ➡ Придаване на енергия  ➡ Засилване на метаболизма  ➡ Подтискане на апетита  ➡ ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ с Йохимбин!  FYRE е 100% натурална добавка, която оптимизира вашия метаболизъм за максимално изгаряне на подкожните мазнини по безопасен и здравословен начин. Особеното при FYRE е, че той е високоефективен без наличието странични ефекти. В миналото всички ефективни фет бърнери имаха странични ефекти – обикновено върху сърдечно-съдовата система. Всяка съставка на FYRE се извлича от специфична билка и има определен ефект. FYRE влияе по няколко различни начина върху метаболизма и това го прави толкова ефективен. Освен изгаряне на мазнини FYRE ви дава необходимата за тренировки енергия и потиска дори най-непреодолимия глад. 

Какви са съставките във FYRE? 

➡ Coleus Forskolii – стандартизиран за 20% форсколин, който стимулира изгарянето на телесни мазнини. Форсколинът има ефект подобен на забранения ефедрин, но не притежава страничните му ефекти и не вляие отрицателно върху сърцето. Форсколинът също намалява кръвното налягане, подобрява функцията на сърдечносъдовата система и половата система. Друг негов ефект е потискане на апетита и подобряване на енергийните процеси. 

➡ Bergenia Root – билка, която увеличава изгарянето на мазнини и потиска натрупването на нови. Действа и като антиоксидант. 

➡ Green Tea – Зеленият чай притежава термогенни свойства, които засилват метаболизма. Освен това той намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Зеленият чай е лек диуретик и потиска апетита. 

➡ Ginger Root – Коренът от джинджифил засилва метаболизма, дава повече енергия. Действа като антиоксидант. 

➡ Barberry Bark Extract – Бербаминът, открит в това растение, регулира нивата на инсулина, намалява холестерола, увеличава производителността на имунната система. 

➡ Coffe Bean Extract – кофеинът оказва положително влияние върху централната нервна система. Той увеличава енергийните нива, притежава леко диуретично действие, притежава термогенни свойства. 

➡ Yohimbine HCL – йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак. 

➡ Velvet Bean Extract – оптимизира метаболизма и потиска апетита. 

➡ Какви резултати могат да се очакват от FYRE? 

Макар да не е чудо, FYRE е най-напредналата технически формула за изгаряне на мазнините. FYRE дава постоянни и забележими резултати, а също подобрява настроението и жизнената енергия. 

Начин на употреба : 1-2 капсули, един до три пъти дневно преди храненията.

                Fyre – Original                                 Fyre International