Кварталът на червените фенери – велико място

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Специални мацки стоят почти неподвижно в секси облекло зад огромни стъклени витрини…

Ако не знаеш що е то „Кварталът на червените фенери“ в Амстердам, значи имаш нужда от дообразоване! Ако пък си ги знаеш, 100% няма да ти дойде излишно да поразгледаш снимки и да научиш и нещо ново за великото място, пише men.bg.

Въпросният квартал се намира в самия център на Амстердам, недалеч от гарата и, както се досещаш, е притегателно място за туристи, лешпери и обикновени местни зяпачи. Вечер уличките са пълни с хора, като повечето, естествено, са дошли само да разгледат.

На това знаково местенце можеш да видиш хора от почти всякаква националност, които са дошли да се запознаят лично с една от от най-притегателните секс-забележителности в целия свят!

Онези специални мацки стоят почти неподвижно в секси облекло зад огромни стъклени витрини, а когато се появи клиент, плътна червена завеса се спуска на витрината – за да не могат да виждат зяпачите какво аджеба се случва вътре.

Улицата си има и всякакви други минизабележителности: продавачи и китайски ресторанти, които винаги са пълни, всякакви търговци на сувенири, а тук-таме (казаха ни посещавали мястото) имало и „нелегални“ девойки, които се опитвали да те привлекат за клиент!

Райско място!

Шефовете казаха, че ако се изкефиш на снимките достатъчно (и го покажеш някак), може и да се навият да ни пратят до Фенерите, за да напишем нещо от…първа ръка! Та, действай!

15/06/2011