BG Starter: Оператори на „Сървайвър“: Владо Карамазов е гей!

21
Добави коментар
dzone
dzone

Ново, пък макар и косвено доказателство за хомосексуалността на Владо Карамазов, предоставиха зложелателите на водещия на „Сървайвър“. Познати на актьора твърдят с абсолютна категоричност, че Карамазов е сред най-суетните българи и прекарва повече време лред огледалото дори и от Глория.

Тв звездата изрично настоявал преди снимките в „Сървайвър“ гримьорите да работят усърдно над него. Карамазов слагал задължително грим, освен това си лакирал ноктите. От екипа на шоуто за оцеляване твърдят, че водещият ги изтормозил с постоянните си претенции по време на снимките на островите. Актьорът оправдавал претенциите си със своя професионализъм, но според колегите му те били продиктувани от прословутата негова суетност.

Открай време се говори, че Владо Карамазов е хомосексуалист. В актьорското съсловие разправят, че преди години днешната тв звезда е бил интимен с Мариус Куркински. Напоследък Карамазов демонстрира близко приятелство с друг именит актьор – Юлиян Вергов, което кара някои по-мнителни да се съмняват, че и звездата от „Тя и Той“ е с обратна сексуалност.