Виктор Блом разкри тайната на успеха си

3
Добави коментар
Lady123
Lady123

Виктор Блом разкри тайната на успеха си

June 16th, 2011
Автор: admin

Шведският покер феномен Виктор Блом разкри тайната на успеха си в интервю за Card Player – издръжливостта по покер масите му осигурява значително предимство над опонентите. „Isildur1“ споделя още, че по негови наблюдения хай стейкс игрите стават все по-трудни с течение на годините.

„Хай стейкс кеш игрите стават значително по-трудни. Ако преди няколко години бе много лесно да спечелиш, то сега нещата изглеждат по коренно различен начин. Налага ми се да работя много и да полагам огромни усилия, за да печеля.“

„Мисля, че издръжливостта на покер масата е най-голямото ми предимство над опонентите. Не се отказвам лесно. Ето защо много уважавам колегите си, които играят при високи лимити на няколко маси без да се отказват, независимо дали печелят или губят. В този ред на мисли знам, че мога по-лесно да се тилтна, когато съм много назад и не знам кога да спра, но това е стилът ми.“ – сподели Виктор Блом.

Ако искате да научавате първи всичко най-интересно от света на покера и във фейсбук, станете част от нашето покер общество само с един клик: