Парти агенция KinetoFUN

3
Добави коментар

Публикувано от KinetoFUN на June 20, 2011

Лятото дойде с пълна сила и с всички свежи мисли за ваканция, за море и за прекарано слънчево време на открито. Ако искате да ораганизирате градинско парти можете да се възползвате от слънчевото време и  да подарите незабравим празник на вашето дете на най-разнообразни места: в парка, във вашата градина, в градината на ресторант или кафе, на площадката пред блока или на басейн.

Как да организираме градинско парти? Единствено е необходимо да си изберете най-зелената поляна в парка, да резервирате любимото си заведение с градина или басейн или да подготвите двора си за веселото детско парти. Останалото оставете на професионалните аниматори, които ще превърнат празника в незабравимо и емоционално изживяване за всички.

В заведение- докато вие се наслаждавате на разхлаждаща напитка в любимото ви заведение аниматорите ще забавляват децата в градината с подходящи игри и танци.

На поляна в парка- слънчев, забавен и много интересен рожден ден на чист въздух и сред много зеленина. Приключенията и игрите на открито са запазена марка на парти агенция KinetoFUN.

Във вашата градина на вашия дом или дори междублоковата градинка може да се превърне в арена на детки забавления. Детските площадки също са подходящи за парти на открито и са един чудесен вариант за икономично и забавно тържество!

Парти агенция KinetoFUN ви пожелава незабравимо лято!