Кариерата на Симона Първанова в застой

1
Добави коментар
user24
user24

вторник, 21 юни 2011 г. 08:30 ч.

Бившата половинка на футболиста Славчо Тошев, моделът и водеща Симона Първанова, от известно време не се появява в публичното пространство. Причината е, че бившата тв звезда на Планета, няма собствено предаване, а раздава пари за зрителите посред нощите.

Сексапилната Първанова, стана известна с връзката си с футболиста Славчо Тошев и дори участва в риалити предаване, посветено на футболните половинки. След 10-годишна любов двамата се разделиха и оттогава Тошев сменя гаджетата скорострелно, докато неговата екс любима кърпи кариерата си.

Преди време Симона водеше предаването Лабиринт по Планета, което се радваше на страхотен успех, а всяка седмица и гостуваха не една и две известни фолк певачки. След като предаването й падна от ефир, Симона известно време не се появяваше на екран, но скоро блондинката лъсна отново като водеща този път в една от среднощните игри на Нова ТВ. Сега, тя е много по-лаконична и тиха и си личи, че сякаш не се чувства на мястото си.

Въпреки това, сексбомбата е една от предпочитаните мадами за голи корици за мъжки списания. Тя неведнъж го е правила пред Плейбой, Максим и FHM. След като преди няколко години тя напомпа гърдите си със силикон, стана още по-търсена и предпочитана за снимки

BLife.bg