Най-секси комикс мацки

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Злодейките излъчват невероятна еротика с телата…

Макар в България да не се четат много, комиксите са много важна част от развитието на света, тъй като от тях идват най-готините супергероини и най-секси злодейките, пише men.bg.

Harley Quinn

Идва от: DC Universe

Истинско име: д-р Харлийн Куинзел

Появява се за първи път: Батман: Анимационните серии, 1992 г.

Специални способности: Благодарение на дружката си Poison Ivy е имунизирана срещу отрови и токсини; психолог е; отлична гимнастичка и боец.

Как се е докарала до там: Харли е била дълго време лекуващият психолог на Жокера, в последствие се влюбва в него и превърта.

 

Виждали сме я още: всъщност Харли Куйн е един от малкото герои, които първо се появяват в анимационните серии, а после са адаптирани за комикса. И е единственият злодей, които успява да хване Батман натясно, но го освобождава заради семеен скандал с Жокера. О, ирония! Освен в комиксите и сериите, сме я виждали за мъничко, още преди да откачи, в играта по филма „Batman Begins“. Полага й се също една от основните роли в разбиващата Batman:Arkham Asylum (на дясната снимка), а според тийзъра на предстоящата Batman:Akham City, тя отново ще е там и ще е с още по-секси екипче (лявата снимка). Очакваме с нетърпение!!!

Още повече, имаме и подозрение, че ще се появи в последния филм от трилогията за Батман на Крисофър Нолан – The Dark Knight Rises, но това са си наши догадки.

 

Storm

Идва от: Marvel

Истинско име: Ороро Монро

Появява се за първи път: X-men, 1975г.

Специални способности: контролира времето, играе си със светкавици, дъжд и слънце и издържа на всякакви температури.

Как се е докарала дотам: мутирал скок в човешката еволюция

Виждали сме я още: редица анимационни сериали, гостуваща звезда в комикси и серии и, разбира се, трите X-men филма, изиграна от Холи Бери.

Cat Woman

Идва от: DC Universe

Истинско име: Селина Кайл

Появява се за първи: Батман, 1940 г.

Специални способности: oтличен боец, крадец и атлет. Освен това има готини нокти и адски секси екипче. Достигала е 11-то място в класацията за „Топ 100 комикс злодеи“ на IGN.

Как се е докарала дотам: Жената котка всъщност е стюардеса с амнезия, която се обръща към престъпността след удар по главата по време на самолетна катастрофа.

Виждали сме я още: много пъти. Като Мишел Пфайфър във филма „Батман се завръща“ 1992г. (горе в дясно), Холи Бери беше доста неуспешна котка (горе ляво), а Ан Хатауей ще изиграе легендарната зледейка в „The Dark Knight Rises. Освен това я има в редица игри, от които Mortal Kombat vs DC Universe (долу в ляво) и ще присъства в „Batman: Arkham City“(долу в дясно), която ще излезе на есен.

 Silk Spectre

Идва от: DC Comics

Истинско име: Лори Джъспечек, дъщерята на Сали Джупитер, която е първата Silk Specre

Поява се за първи път: Watchmen, 1986г.

Специални способност: бори се с престъпността, благодарение на свръхчовешки сили.

Как се е докарала дотам: чрез родители супер-герои

Виждали сме я още: във филма „Watchmen“  ot 2009-a, изиграна от Малин Акърман.

 

Electra

Идва от: Marvel

Истинско име: Електра Начиос

Появява се за пръв път: Daredevil 1981г.

Специални способности: върхови физически възможности, малко телепатия и контролиране на мисли, отлична във всички бойни изкуства, с всякакви оръжия. Запазената й марка обаче са два сая.

Как се е докарала до там: подготвяла се е от малка.

Виждали сме я още: като гостуваща звезда в други комикси и анимации, в игралния филм „Dare devil“ и продължението му „Elektra“, изиграна от Дженифър Гарнър

21/06/2011