Сексбомбата Галя Димитрова гола в стаята на Азис

4
Добави коментар
Debonair
Debonair

Сексбомбата Галя Димитрова гола в стаята на Азис

Новините около сексапилната „Мис Стара Загора 2010″ не спират. Скоро ви показахме кадри от еротичното шоу Babylon, в което нашето миналогодишно откритие играе важна роля. Днес вестник „Уикенд“ и уебсайтът Blife пък гръмнаха с разкритието, че Галка е била на море с… Азис и дори показаха техни голи папарашки снимки от хотелската им стая.

Двамата били отседнали в 5-звездния хотел „Хелена ризорт“ на Слънчев бряг. На снимките добре се вижда как „българската Виктория Силвстед“ се е опънала гола на спалнята и гледа екрана на лаптопа си. Самият Азис също не е с много дрехи по себе си. Възможно е и да не става дума за папарашки снимки, а за поредната PR-акция на певеца, който винаги е имал усет кои са най-актуалните и най-харесвани жени у нас.

Според публикацията на „Уикенд“, нашата Галка е и сред фаворитките за тазгодишната титла Playmate of the Year. Дали това ще се окаже вярно ще се разбере много скоро. Ние в №69 можем само да се гордеем, че русото старозагорско чудо започна своите изяви като еротичен модел именно в нашето студио.

Виж кратко видео с моменти от фотосесията й за №69

Дебютът на сексбомбата от Стара Загора бе именно на страниците на №69 миналото лято.

виж още снимки…

Галка в офиса на №69 с историческия му първи брой с Николета Лозанова на корицата.

Галя и Азис в хотелската стая. Снимка: Blife

(8394)

You can leave a response, or trackback from your own site.