Щори, Дограма, Сенници, Комарници и врати „Хармоника“ от фирма Клауди

3
Добави коментар
docho
docho

Добре дошли в нашият сайт

Последните години развиващото се строителство наложи на пазара практичната и икономична алтернатива на остарелите дървени прозорци и врати – а именно PVC и алуминиевата дограма. Тя осигурява шумоизолация и термоизолация, гарантира сигурност и икономия на простаранство, снабдява помещенията с достатъчно пространство и разбира се доставя комфорт и удобство при ползване. Тя е модерното решение за вашия дом, офис или сграда.

И ако вече сте взели решение да смените старата дограма или пък дори сте го направили, но отново имате усещането, че нещо липсва. Знаете, че за да бъде жилището ви красиво и модерно са необходими нови мебели и качествен ремонт, но за да е стилно и уютно се нуждаете от някои на пръв поглед дребни, но всъщност много важни детайли. Те ще придадат завършен вид на интериора ви и ще подчертаят индивидулността му.

Такъв детайл са именно щорите – универсалният, вечно модерен аксесоар за всяко едно помещение. Те са удобни за експлоатация, трайни и надеждни. Многообразието на видовете щори, различните материали от които са изработени и безкрайната гама от цветове ще ви помогнат да създадете уникална атмосфера в помещения с различни предназначения – както да направите дома си модерен и уютен, така и да постигнете строг, делови и много стилен вид на офиса си. Освен това не забравяйте, че с разнообразието си и широките възможности за монтаж щорите остават универсалното и най-успешно до момента стредство за слънцезащита.

Разнообразието им е голямо – ако сте любители на изчистените форми ще се спрете на алуминиеви хоризонтални или вертикални щори. Търсите ли нещо по-топло и меко вниманието ви ще се насочи към богатото разнообразие от платовете на вертикалните щори, на руло щорите или на аристократичните римски щори. Ако пък сте ценители на естествените и екологично чисти материали най-подходящите щори за вас ще са дървените или бамбуковите. Другото идеално допълнение към вида на дома ви е вратата хармоника – различният заместител на досегашните интериорни врати, защото могат да бъдат изработени във всякакви вариации на размери, така че перфектно да запълнят свободното пространство.

Другата изключително полезна екстра към новата ви дограма са външните щори. Те ще ви осигурят комфорт и икономия на енергия. Спуснати те ще засилят ефективността на дограмата – като задържат топлината в жилището и ви осигуряват допълнителна шумоизолация.

Разбира се не забравяйте да оборудвате прозорците си с нужните комарници и мрежи против насекоми – те ще задържат досадните жовотинки навън и ще защитят семейството ви.

И за да е пълен и завършен обликът на вашия дом в допълнение към терасата можете да поставите така нужните сенници – те спират пряката слънчева светлина и същевременно оставят домът ви светъл и топъл. Припомняме ви, че сенниците са модерно и предпочитано допълнение и към заведения, кафенета и ресторанти.

Затова и екипът на фирма „Клауди 2011“, съставен от опитни професионалисти, е на разположение да се съобрази в вашите индивидуални изисквания, да проектира нестандартни форми и размери, да извърши качествен монтаж, както и гаранционно и изивънгаранционно обслужване, така че вие – нашите клиенти да сте доволни и удодовлетворени от новите си продобивки.