Луксозен италиански паркет

2
Добави коментар
tolitoli
tolitoli

Най-високо качество на производствените стандарти и големият опит натрупан при намирането на решения за всяка настилка правят TAVAR предпочитан доставчик на паркет както в Италия, така и по света.

Стойностните резултати доказват многостранните способности на компанията и нейните артистични умения при връщането на най-известните исторически сгради към тяхното величие , както и технологичните умения , които позволяват постигането на сигурни резултати при полагането на паркет на места с голям поток от хора. През 2002 беше открит новият терминал на летище Марко Поло . Това е третото летище в Италия , където най-престижните пространства и участъци с голям човекопоток бяха покрити с паркет от TAVAR, покривайки напълно изискванията на архитекта Gian Paolo Mar., който е автор на проекта. Един от най-важните проекти в които участва TAVAR е реновирането на операта Миланската Скала, отворена отново от Маестро Рикардо Мути през декември 2004 г. Този проект е дело на известният архитект Mario Botta , като TAVAR реконструира подовите настилки на сцената, фоайето, и други помещения, както и в 20 стаи на театралният музей. Тук TAVAR показа своите възможности не само да реставрира част от съществуващата настилка, но и да я замени там където е необходимо. Също в Милано TAVAR положи своите дървени  настилки и в новият Изложбен център, във вътрешната част на залата, стаите за срещи и конферентните зали, покривайки общо 10 000 кв.м. Паркетите все по-често се инсталират в спортни зали, благодарение на отличните механични и акустични качества на дървото. TAVAR прибави към своите клиенти няколко фитнес салона и спортни сгради, като тези във Фаенца, Чезена и Урбино.

Паркетът се използва много често и при външни пространства, например крайбрежният булевард на изсторическият Canal Port в Cesenatico, проектиран от Леонардо Да Винчи преди пет века .

TAVAR доказа още веднъж колко е лесно да разкрасиш и направиш комфортни всички пространства използвайки правилният паркет.