Коварен / Insidious 2011

3
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Коварен / Insidious 2011

    Джош Ламбърт (Patrick Wilson) и съпругата му Риней (Rose Byrne) пристигат с децата си в нов дом, но едва успяват да разопаковат багажа си и започват да се случват странни неща – необяснимо се местят предмети, а в детската стая се чуват странни звуци. Истински ужас настъпва, когато 10-годишният им син Далтън (Ty Simpkins) изпада в кома. Всички усилия на лекарите в болницата да помогнат на момчето остават безуспешни. Няколко месеца по-късно момчето е изпратено в къщи на грижите на майка му и на болногледачка, а загадъчните явления в къщата продължават. Отчаяните родители са готови да приемат помощ от всекиго, а скоро става ясно, че състоянието на Далтън е свързано със света на паранормалното.

Държава:

  САЩ

Година:  
2011

Времетраене:  
103 мин.

Жанрове:  
Трилър   Ужаси   
Режисьор:  
Джеймс Ван 
В ролите:  

Патрик Уилсън ,  Рос Бърн ,  Ти Симпкинс ,  Барбара Харшей ,  Ангус Сампсон ,  Андрю Астор ,  Дж. ЛаРоуз ,  Дерик Александър ,  Джони Йонг Бош ,  Джош Фелдман, Филип Фридман, Кимбърли Абълс Джиндра, Каслин Кацарос 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.