Лечение чрез енергийни точки на отец Джошуа

18
Добави коментар
vestitel
vestitel

Да се лекуваме, като освобождаваме блокираната в тялото ни отрицателна енергия

Автор: отец ДжошуаЖанр: практическа и алтернативна медицинаИздателство: Intense, 2011Корица: мекаСтраници: 120 Цена: 9,90 лв.

Алтернативната медицина открай време привлича хората, които, загубили вяра в традиционното лечение, търсят подходи, по-близки до природата или почиващи на древни методи за справяне с болестите. Сред най-новите предложения в тази област на българския книжен пазар е Лечение чрез енергийни точки.

Автор на книгата е отец Джошуа, американски духовен водач и лечител, известен с практикуването на психохирургия – древен подход, произхождащ от Филипините, при който операцията се извършва с голи ръце, а не с хирургически инструменти.

През последните тридесет години свещеникът е успял да помогне на хиляди хора да възстановят здравето си с помощта именно на този похват.

Лечението чрез енергийни точки е практика, която съчетава енергия и специфични лечебни точки, разположени в човешкото тяло. Третирането им позволява освобождаването на блокирана отрицателна енергия. Така тялото възстановява баланса на положителната енергия в различни органи и системи.

Според отец Джошуа в човешкото тяло съществуват над сто точки, които подлежат на манипулация. Чрез тях могат да се повлияят такива проблеми като високото или ниско кръвно налягане, множествената склероза, глаукомата, повишената кръвна захар. С работата върху тези точки се постига баланс на всички важни органи и се укрепват връзките в тялото.

Лечение чрез енергийни точки е наръчник, подходящ за хора, които са готови да изпробват алтернативни методи за изцеление и не се примиряват с готовите формули на класическата медицина.