За документи

2
Добави коментар
stolovebg
stolovebg

Има много случай, когато се изисква по-голяма степен на сигурност на съхранение и заклчване на документите които съхранявате. При тези обстоятелства, ви препоръчваме да използвате архивни метални шкафове. Те осигуряват значително по-професионално излъчване и визия в помещенията където са разположени.

Те осигуряват по-голяма защита от огън и вода, спрямо стандартните шкафове от пдч.

Шкафовете могат да бъдат ползвани както за архив на документи, така и за съхранение на медицинска техника, лекарства, вещества и др., до които достъпа трябва да бъде регулиран. Важно условие за запаване на устойчивоста на рафтовете е те да не се претоварват. Те трябва да се натоварват равномерно или да се постави дублиращ раф от здрав материал, примерно от 10мм шперплат или 18мм пдч.

Предлагаме различни класове метални шкафове за архив и складиране. Полската марка „Malow“ е добре известна със свойте качества, техните продукти са с фабрично заварена конструкция. Предлагаме също така и по-евтини варианти за метални мебели произшедени в Китай, тези шкафове се сглобяват на място посредством болтове. Има инструкции за сглобяване, но също така, предлагаме допълнително и монтаж за тях.